Ce corpuri de iluminat interior recomanda arhitectii?

Corpurile de iluminat au inceput sa imbine tot mai mult functionalitatea cu designul pentru a oferi solutii eficiente de iluminat pentru orice tip de spatiu, fiind in acelasi timp importante elemente de design interior.

Cei mai importanti producatori au inteles ca, pe piata corpurilor de iluminat de interior este cerere mare de produse cat mai creative si eficiente, care sa fie adaptate perfect spatiilor pentru care sunt destinate.

eglo-romania

Am fost curiosi sa aflam care branduri de corpuri de iluminat sunt specificate cel mai des de catre arhitecti, asa ca am realizat o analiza pe un esantion de 290 de proiecte din ultimele 30 de zile. In caietele de sarcini ale acestora au fost specificate 48.711 corpuri de iluminat!

Cele mai specificate branduri?

  • Arhitectii au recomandat in 34% din totalul proiectelor corpuri de iluminat interior produse de ELBA.
  • In caietele de sarcini ale arhitectilor au mai aparut specificate si corpurile de iluminat de la Philips, Eglo si Schneider.
  • Cea mai mare cerere pentru acest tip de produse a fost inregistrata pentru investitii publice, dar si pentru proiecte din domeniul HoReCa.

Vrei sa ai sanse mai mari de a fi specificat in caietele de sarcini ale arhitectilor? Sau vrei stii cat este specificata o alta piata? Iti oferim o analiza GRATUITA.