Termeni si conditii de utilizare

1. Acceptul dumneavoastra

Utilizand si/sau vizitand pagina de web www.infohale.ro, www.arhispec.ro, www.instalfocus.ro, www.hotelinvest.ro, www.insantier.ro, www.promosantier.ro SAU www.infopardoseli.ro (inclusiv tot continutul disponibil prin aceste site-uri), denumite de aici inainte ca si PORTAL/PORTALURI, ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A PAGINII WEB. De asemenea, accesarea si navigarea pe oricare PORTAL, presupun acceptarea tuturor conditiilor si termenilor prezentati in continuare. Cu fiecare vizitare a portalului, utilizatorul/vizitatorul declara ca implicit este de acord cu termenii si conditiile de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul PORTALULUI.

2. Servicii si administrarea lor

2.1

Portalul este administrat de IBC Focus SRL, cu sediul in str Arinilor nr 20/10, Cluj-Napoca, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J12/3019/2005, CUI 17876260, atribut fiscal RO, capital social 200 RON, tel: 0264 430013. Responsabil cu protectia datelor Maria Anitan, e-mail: dataprotection@ibcfocus.ro.

2.2. Servicii

IBC Focus SRL ofera o platforma online (serviciul), prin intermediul unui PORTAL, care permite :
– utilizatorilor sau vizitatorilor: gaseasca informatii despre produse noi, sa se informeze si sa solicite detalii sau oferte de pret despre diferite produse sau servicii. Pentru a obtine informatii sau oferte de pret de la firmele partenere cu IBC Focus, utilizatorului i se poate cere crearea unui cont pe PORTAL sau completarea unor formulare online, care presupun oferirea unor date de identificare. Utilizatorul va oferi informatii care sa se poata verifica de catre specialistii IBC Focus SRL. Angajatii IBC Focus vor face eforturi in limite rezonabile pentru a corecta si a actualiza informatiile de pe site, carevor fi apoi prelucrate si directionate catre alte baze de date (www.victa.ro. www.prospec.ro si www.santiereonline.ro).

– pentru companii, firme: de a-si inscrie produsele, serviciile sau oferta pe PORTAL pentru a se promova sau a fi contactati de potentiali clienti. Persoana care va oferi datele se oblige sa ofere date reale, care sa se poata verifica de catre specialistii IBC Focus SRL. Angajatii IBC Focus vor face eforturi in limite rezonabile pentru a corecta si a actualiza informatiile de pe site, care vor fi apoi prelucrate si directionate catre alte baze de date.

Prin completarea datelor de identificare, utilizatorul sau firma bifeaza ca este de acord ca datele sale sa fie preluate de IBC Focus SRL si procesate de acesta sau de partenerii sai pentru a putea beneficia de serviciile IBC Focus. In cazul in care se identifica situatii in care informatiile nu sunt corecte, sunt jignitoare, sau pot afecta negative imaginea IBC Focus sau a partenerilor sai, directionarea datelor catre alte portaluri marca IBC Focus nu se va efectua. De asemenea, in aceste cazuri, ne rezervam dreptul de a nu raspunde solicitarilor utilizatorului.

Puteti citi mai multe despre securitatea datelor cu caracter personal in Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal.

2.2.2 IBC Focus isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela : si anume sa nu raspunda, sau sa nu realizeze serviciul pentru anumite persoane fizice sau juridice. Completarea formularului online nu obliga pe IBC Focus la nici o forma de oferire de serviciu sau produs, ci sta la decizia IBC Focus daca va presta serviciul, fie el gratuit sau contra-cost.

2.2.3. Utilizator – in sensul termenilor si conditiilor – este fiecare persoana, fizica sau juridica, care acceseaza un PORTAL cu scopurile mentionate la punctul 2.2.1. Utilizarea portalului se face pe propriul risc, IBC Focus nefiind responsabila de orice prejudicii care pot interveni in urma utilizarii prezentului portal, a oricarei parti din acesta, a oricarui material scris in forma fizica sau electronica primit de la IBC Focus sau orice produs IBC Focus sau de la partenerii acestuia.

3. Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2000, utilizatorii nostri au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare (art.12)
 • Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 • Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  • transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
  • notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 • Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.
 • Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Puteti citi mai multe despre securitatea datelor cu caracter personal in Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal. Pentru operatiuni legate de informatiile dumneavoastra personale sau pentru exercitarea drepturilor de mai sus, puteti trimite cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str Arinilor 20/10, Cluj-Napoca, la IBC Focus sau transmisa prin email, la adresa: dataprotection@ibcfocus.ro.

Utilizarea Portalului

Conditia utilizarii Portalului este ca sa nu folositi informatiile si serviciile care se regasesc acolo in nici un scop ilegal, sau in scop interzis de prezentele conditii si notificari. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

4.1.

Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel IBC Focus Srl nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

4.2.

IBC Focus SRL nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
 • orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;
 • datele prezentate pe site sunt complete, actuale sau corecte;
 • informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site;

4.3.

Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre IBC Focus Srl poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

4.4.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la IBC Focus Srl prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termeni si Conditii.

4.5.

Serviciile IBC Focus SRL au caracter pur informativ si NU constituie un sfat, recomandare, oferta sau o invitatie de a cumpara sau a subscrie produse si/sau servicii si nici nu pot sta la baza incheierii sau incetarii unui contract sau a unui angajament de orice natura si nici nu reprezinta o garantie privind minimizarea sau eliminarea anumitor riscuri asociate activitatii utilizatorului.

4.6.

Utilizarea informatiilor din Serviciile si portalurile IBC Focus SRL se face exclusiv pe riscul utilizatorului. Serviciile IBC Focus SRL au scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.

4.7.

IBC Focus SRL, precum si oricare dintre angajatii sai, nu isi asuma nici o raspundere privind:

 • pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
 • pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie;
 • pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea site-ului si a serviciilor oferite.

4.8.

IBC Focus isi rezerva dreptul de a modifica Portalul oricand, sau sub orice forma, sau sa desfiinteze accesul partial sau total la portal, sau sa stearga datele stocate fara notificarea prealabila al vizitatorilor. Evident, IBC Focus face tot posibilul, dar nu-si asuma raspunderea, ca informatiile publicate pe Pagina sa satisfaca deplin cerintele si asteptarile Dumneavoastra.

IBC Focus in cursul elaborarii continutului Portalului de regula totdeauna procedeaza cu grija necesara, dar se poate intampla, ca informatiile publicate pe Portal sa fie nepunctuale, sau sa contina erori.
Vizitatorii Portalului iau la cunostinta, ca este necesar verificarea detaliata a informatiilor inaintea utilizarii lor.

Pentru eventualele daune cauzate de utilizarea informatiilor neverificate responsabilitatea ii revine exclusiv vizitatorului. IBC Focus nu poate fi tras la raspundere din cauza utilizarii informatiilor de pe Pagina, sau pentru daunele directe sau indirecte cauzate de lipsa de informatii. IBC Focus exclude propria raspundere pentru orice dauna cauzata de utilizarea informatiilor aflate pe Portal. SC IBC Focus SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, fara a motiva aceasta actiune si fara avizare prealabila. Utilizatorii vor fi instiintati pe pagina de internet dedicata termenilor si conditiilor asupra modificarilor survenite.

4.9.

Sunt interzie:

 • Accesul programatic de orice fel pe Portal
 • Folosirea informatiilor obtinute din platforma in mod public, in orice forma, fara acordul scris din partea SC IBC Focus SRL.
 • Folosirea informatiilor obtinute din platforma pentru activitati de CALL CENTER fara acordul scris din partea SC IBC Focus SRL.
 • Folosirea informatiilor obtinute din platforma pentru SPAM.
 • Furnizarea de informa╚Ťii false sau incorecte la completarea formularelor de inregistrare sau a formularelor de comanda.
 • Utilizatorul ├«n╚Ťelege ca informa╚Ťiile si instrumentele din platforma sunt oferite pentru nevoia proprie de informare si nu pentru uzul general (public).

5. Declaratia dreptului de autor

Portalul cade sub incidenta legii dreptului de autor. Denumirea Portalului, forma lui, redactarea lui, sistemul lui, grafica si sistemul de semnalizare grafica al acestuia, vizualizarea lui, structura bazelor de date, continutul acestuia, orice continut fotografic, de text si de grafica, respectiv amplasarea acestora, precum si toate acele caracteristici tehnice, care au legatura cu Portalul, si cu proiectarea, realizarea, exploatarea serviciilor acestuia sunt sub protectie juridica. Este interzisa preluarea partiala, sau totala ale acestora; utilizarea acestora sub orice forma este posibila doar cu acordul expres in scris in acest sens al proprietarului de drept SC IBC Focus SRL.

Este interzisa publicarea, valorificarea, stocarea in alta baza de date publica (accesibil liber, sau urmat de inregistrare, gratuit sau contra cost) a permite descarcarea de pe Portal sau a utiliza in acest scop sub orice forma fara acordul scris in prealabil al proprietarului de drept, continutul integral al Portalului, al datelor, informatiilor care provin de acolo in forma nemodificata sau modificata, reeditata.

Siglele si denumirile de produs IBC Focus si ale Portalului sunt marcile comerciale inregistrare ale firmei IBC Focus SRL, utilizarea acestora sub orice forma se poate face doar cu acordul prealabil scris al proprietarului de drept in acest sens.

6. Alte dispozitii

Nicio renuntare sau intarziere in aplicarea drepturilor oricarei parti nu poate aduce atingere sau restrange drepturile celeilalte parti si nicio renuntare la orice astfel de drepturi nu se considera a fi o renuntare la orice alte drepturi ulterioare.

7. Acorduri si conflicte

7.1.

Raporturile dintre SC IBC Focus SRL si utilizatori sunt reglementate de prezentii termeni si conditii.
IBC Focus si vizitatorii incearca sa rezolve litigiile cauzate de vizitarea Portalului, precum si de utilizarea informatiilor si serviciilor pe cale amiabila. In cazul care acesta nu ar da rezultate in termen de 60 de zile calendaristice , atunci vor trece la rezolvarea litigiilor pe cale juridica. Partile pentru a rezolva litigiile de acest gen, in functie de competenta se supun competentei Tribunalul din Cluj-Napoca, Romania.

7.2.

Forta Majora – IBC Focus nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand, dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma IBC Focus nu este responsabila.

7.3.

Jurisidictie – Portalul este controlat de catre IBC Focus. Prin accesarea acestui Portal, Utilizatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. IBC Focus nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

7.4.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea unei solicitari scrise sau verbal, utilizatorul sau clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

7.5.

Pentru operatiuni legate de informatiile dumneavoastra personale sau pentru exercitarea drepturilor de mai sus, puteti trimite cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str Arinilor 20/10, Cluj-Napoca, la IBC Focus sau transmisa prin email, la adresa: dataprotection@ibcfocus.ro.