WEST AIR GRUP – Soluții profesionale de tratare a aerului

Încă de la începutul activității, din 2003, ne-am îndreptat cu soluții optime și inteligente pentru partenerii noștri. Am început cu implementarea unor soluții pentru purificarea aerului pe principiu electrostatic pentru eliminarea fumului de țigară. Ulterior, am dus arta încălzirii la capacitate maximă implementând conceptul ecologic de încălzire cu energie regenerativă (peleți din rumeguș de lemn).

Mai târziu, am pus bazele unor sisteme ecologice de răcire a aerului pentru ventilare și climatizare a spațiilor industriale. Astfel, încă din 2008 suntem reprezentanți unici în România pentru sistemele de răcire BREEZAIR. În 2018, am adus pe piața din România tehnologia inovativă care are ca principiu purificarea și sterilizarea aerului, Viruskiller-Radic8.

Obiectivul nostru principal este să dezvoltăm și să implementăm soluții de calitate.

Din proiectele realizate de West Air Grup

O lucrare de referință este Proiectul Național Dedeman – Răcire industrială Breezair. Soluție implementată în toată rețeaua de magazine. De asemena, am executat nenumărate aplicații de tratare a aerului în domeniul industrial, în mod special legate de răcirea industrială.

Consultă website-ul West Air Grup pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei
Soluțiile West Air Grup
  • Soluții de răcire industrială
  • Cabine de fumat, smoking lounge-uri, purificatoare de aer
  • Sisteme de ventilație în bucătării profesionale
  • Tehnologia Viruskiller

Ne adresăm în principal tuturor deținătorilor de hale industriale (depozite, fabrici, centre logistice, etc.) cât și celor din domenii precum HORECA, Instituții publice, Industria Farmaceutică, în general oriunde soluțiile de tratare a aerului sunt necesare.