Geberit VariForm – lavoare și mobilier la modă

Conceptul de design al lavoarelor Geberit VariForm se bazează pe cele patru forme geometrice de bază ­ cerc, dreptunghi, oval și elipsă, pe care le utilizează pentru a crea variații noi și diferite de fiecare dată. Este un concept care deschide o mulțime de posibilități pentru personalizarea designului în baie. Lavoarele din gamă au aspect deosebit, oferind o gamă aproape nelimitată de opțiuni de design.

2020-Bathroom_5_G_1

Cele mai recente tendințe de design – realizate versatil și ergonomic

Marginile simplificate ale lavoarelor Geberit VariForm se potrivesc perfect pentru designul de baie în trend. Lavoarele încastrate în blaturi și cele ce se așază pe dulapuri sunt disponibile atât cu, cât și fără capacul ventilului. Bateria poate fi instalată pe lavoar sau pe blat ­ sau, alternativ, montată în perete pe instalația din perete. Toate modelele Geberit VariForm au o adâncime generoasă a cuvei pentru a asigura libertatea de mișcare în condiții ergonomice. Realizate din ceramică sanitară de înaltă calitate, lavoarele sunt rezistente la zgârieturi și fisuri. De asemenea, sunt ușor de întreținut.

2018_VariForm_4-geometries

Geberit VariForm – mobilier pentru lavoar montat pe blat

Designul calm și atenuat al dulapurilor Geberit VariForm pentru lavoare oferă o senzație de lumină zonei lavoarului și completează perfect designul înclinat și modern al lavoarelor. Sistemul modular permite o planificare flexibilă adaptată spațiului. Dulapul de lavoar îngust se poate obține pe lățimi de 75 și 90 cm, fiecare cu câte un sertar. Elementele sunt disponibile suplimentar ca un set cu un dulap mic de aceeași înălțime de construcție sau în formă de L cu un dulap mai larg și mai scund. Dacă este nevoie chiar și de mai mult spațiu de depozitare sau sunt necesare două chiuvete în baie, se pot crea diferite combinații în funcție de preferințe. Mobila vine într-o gamă largă de culori ­ alb lucios, lavă mat și nuc american ­ prin urmare, se amestecă armonios cu o gamă largă de stiluri de mobilier.

Geberit reușește încă o dată să îmbine designul modern cu funcționalitatea, astfel creându-se posibilități nenumărate de a transforma o baie anostă într-una demnă de apreciat.

2018-Bathroom-02-F-VariForm-Washbasin-Hotel