Vaillant ecoCOMPACT – dimensiuni reduse și randament ridicat

În calitate de furnizor de sisteme, compania Vaillant este cunoscută pentru producerea echipamentelor cu eficienţă ridicată, care asigură atât căldura cât şi apa caldă menajeră într-o gospodărie. Dar de ce să instalăm mai multe aparate, când este suficient unul singur? Aparatele compacte pe gaz Vaillant includ atât elementele necesare pentru prepararea încălzirii, cât şi un boiler stratificat pentru prepararea ACM, în carcase elegante, care pot fi amplasate în orice locaţie.

Dimensiuni reduse, randament termic ridicat

Sistemul de condensare pe gaz ecoCOMPACT poate fi livrat în două variante de modele. Din punct de vedere constructiv, economiseşte atât spaţiu cât şi energie şi asigură în acest sens un confort deplin în imobile cu o suprafaţă locativă de până la 500 m2. Mulţumită designului său elegant şi a suprafeţei reduse de amplasare, ecoCOMPACT poate fi poziţionat şi instalat cu uşurinţă în orice cameră cu ajutorul consolelor de racordare perfecte.

Multă apă caldă într-un spaţiu redus

Aparatul ecoCOMPACT oferă clienţilor dvs. un confort sporit al apei calde. Rezervorul stratificat de acumulare este, prin procedura de stratificare ActoNomic, o dată şi jumătate mai bun decât rezervoarele de acumulare cu serpentină la acelaşi volum, şi funcţionează foarte economic cu ajutorul sistemul Aqua-condens.

Eficienţă ridicată, consum scăzut de energie

Aparatul ecoCOMPACT îşi adaptează în permanenţă puterea la necesarul actual de căldură prin spectrul mare de modulare începând cu 20%. Nu se consumă niciodată mai mult gaz decât este necesar. Schimbătorul de căldură integral, cu condensare, din inox, reduce în plus consumul de gaz prin transferul optim de căldură, iar diametrul mare al serpentinelor lui reduce rezistenţa hidraulică astfel încât pompa economică, de înaltă eficienţă, va consuma mai puţin curent.

Dotare completă cu clapeta inteligentă

Aparatul ecoCOMPACT este echipat complet, mai exact: toate accesoriile pentru încălzire şi apă caldă sunt integrate în aparat. Componentele suplimentare pot fi montate ulterior fără probleme. Chiar şi controlerul poate fi integrat foarte uşor în panoul de comandă. Un acces comod veţi obţine şi cu noua uşă cu deschidere variabilă: după necesităţi veţi putea să deschideţi pe partea stângă sau pe cea dreaptă sau veţi putea să o scoateţi complet.

Caracteristici:

 • Funcţionare economică printr-o modulare largă şi printr-o adaptare automată a sarcinii parţiale;
 • Ardere optimă, chiar şi în cazul unei calităţi oscilante a gazelor printr-un amestec electronic al gazelor/aerului;
 • Fiabilitate ridicată de funcţionare asigurată de sistemul multi-senzor şi cu un program de asigurare a confortului;
 • Instalare simplă prin accesorii integrabile complet;
 • Eficienţă ridicată mulţumită celor mai moderne tehnologii cu condensare;
 • Economie de gaz şi de curent prin funcţionarea cu auto-optimizare şi prin pompele de înaltă eficienţă;
 • Acces facil la panoul de comandă prin uşa cu deschidere variabilă unică, deservire intuitive;
 • Design elegant, potrivit şi pentru zona de locuit;
 • Proiectarea şi dimensionarea este simplă, fără a fi nevoie de calcule individuale. În acest sens se folosesc componente de evacuare a gazelor arse care au certificare de sistem, care sunt omologate şi care pot fi folosite pentru orice situaţie de montare;
 • Conducte de evacuare a gazelor arse potrivite pentru fiecare clădire;
 • Modernizare fără probleme a unităţilor locative individuale dintr-un imobil cu mai multe familii;
 • Racordarea ulterioară a altor surse de căldură este posibilă la orice moment.