Promovează-ți afacerea cu InstalFocus

promovează-te la
  • peste 15.000 de șantiere în construcție
  • peste 10.000 abonați
  • 3200 de firme de antrepriză
  • 3000 de proiectanți și arhitecți care specifică soluții pentru șantiere
  • 6000 de investitori care caută soluții tehnice pentru investiția lor

Profil de
companie

Ai la îndemână cel mai de impact instrument pentru a-ți crește notorietate în piața construcțiilor și a instalațiilor prin intermediul profilului de companie de la secțiunea Furnizori.

Email
Marketing

Ajungi la peste 10.000 de abonați activi care au lucrări sau investiții în domeniul construcțiilor și a instalațiilor. Îți crește vizibilitatea ta în fața concurenței prin Newsletter-ul InstalFocus.

Advertoriale și
comunicate

Poți să prezinți periodic noutățile sau beneficiile pe care le aduc produsele sau serviciile tale în piața instalațiilor. Îți crești notorietatea într-un mod ușor prin informații de impact.

Display
Marketing

Ai vizibilitate timp de o lună prin intermediul bannerelor pe prima pagină InstalFocus dar și pe multe alte pagini vizitate de mii de oameni interesați de produse sau servicii ca ale tale.

De ce funcționează InstalFocus?

Pentru că te promovăm exact la cei care lucrează în domeniul instalațiilor și a șantierelor în lucru. Folosim ca și motor de marketing puterea informațiilor și a șantierelor din spatele www.victa.ro – cea mai mare baza de date cu santiere din ROMANIA.
Completează formularul de mai jos pentru a primi oferta completă.