ROYAL N promoveaza in Romania cele mai noi tehnologii si produse din domeniu

Infiintata in anul 1993, ROYAL N este o companie specializata, recunoscuta in Romania, ce are ca obiect de activitate importul, comertul si distributia unei game complete de produse si echipamente pentru instalatii termice, sanitare, de ventilatie si aer conditionat, precum si game complete de servicii aferente. Compania este leader de piata in Romania in ceea ce priveste distributia de produse si echipamente complete pentru instalatii termice, sanitare, de ventilatie si aer conditionat.

Cu o experienta de 21 de ani in domeniul importului si distributiei reuseste cu succes sa ofere celor peste 500 de clienti activi de pe intreg teritoriul Romaniei un portofoliu de peste 60 de grupe de produse aflate pe stoc. Compania noastra asigura produse pentru instalatii, consultanta si service companiilor profesioniste specializate in domeniul instalatiilor (revanzatori, firme de distributie, de montaj sau de constructii, retele DIY). ROYAL N are o legatura stransa cu instalatorii din Romania, pentru care organizeaza prezentari tehnice, informandu-i despre noutatile in domeniu si ajutandu-i sa puna in practica noile tehnologii.

Royal N vine in intampinarea clientilor sai printr-o retea de distibutie bine organizata, constand in 3 depozite (Campina, Bucuresti si Buzau ) coordonate individual, cu propria logistica adaptata zonei si care acopera intreg teritoriul Romaniei, precum si printr-o echipa dedicata de 44 de persoane, dintre care 17 sunt implicate direct in procesul de vanzare. Royal N ofera clientilor sai si posibilitatea livrarii prin flota auto proprie constand in 20 autovehicule comerciale cu routing predefinit.

Service

ROYAL N SERVICII este o alta companie a grupului ce ofera servicii complete de proiectare, ofertare, montaj si service autorizate de producatori si autoritati pentru toate echipamentele comercializate.

ROYAL N SERVICII
este partener service autorizat pentru toti producatorii marcilor comercializate, fiind in acelasi timp centru service coordonator pentru marcile importate. Solicitarile de service echipamente si instalatii se solutioneaza prin intermediul celor 12 angajati ai departamentului service sau prin companiile service partenere autorizate . Compania noastra are o retea de 114 centre service partenere autorizate cu care avem contract de reprezentare si cu care acoperim din punctul de vedere al service-ului echipamentelor intreg teritoriul Romaniei.

Certificari

ROYAL N este reprezentata de o echipa de profesionisti dedicati, cu o experienta indelungata in domeniu. Compania ROYAL N importa, comercializeaza si distribuie un numar mare de marci de prestigiu pentru care asiguram servicii complete, incluzand: proiectare, montaj/instalare, punere in functiune, service/reparatii, autorizarea functionarii/verificare periodica, servicii pentru care detinem autorizatii ISCIR conform PT A1/2010 si PT C4/2010. Companiile noastre au implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2000. Pentru toate echipamentele comercializate, asiguram certificate de garantie si calitate, agrement tehnic, cataloage, materiale promotionale, consultanta.

Proiecte de referinta

ROYAL N a furnizat in cei peste 24 de ani de activitate produse de instalatii pentru peste 10 000 locuinte individuale (case , apartamente)  si a dus la bun sfarsit peste 50 de proiecte la nivel national , atat in domeniul residential cat si cladiri de birouri, hoteluri, spitale, hale.Pentru o parte importanta din aceste obiective Royal N a efectuat lucrari complete de instalatii incluzand montaj, punere in functiune, autorizare ISCIR, service in si post garantie, mentenanta.Cateva din cele recent incheiate sunt : Cortina Residence, Minulescu 39, Herastrau One, Laguna Residence.