Skyworth-noul aparat de aer conditionat care cucereste Romania

Aparatul de aer conditionat Skyworth se caracterizeaza prin calitatea premium. Skyworth se ocupa cu dezvoltarea si fabricarea aparatelor de aer conditionat atat in domeniul rezidential, cat si in cel comercial. Printre tipurile de aparate pe care le produce, se remarca: seria de perete, seria tip caseta, seria tip duct, seria S-Multi.

Partenerul de incredere al brandului Skyworth Romania este Simag.ro. Acesta aduce pe piata autohtona o gama variata de echipamente, printre care revolutionarul Skyworth Delfin. Acest echipament s-a dovedit a fi cel mai bun din piata, raportandu-ne la calitatea ridicata a componentelor (Toshiba, Mitsubishi) si a tehnologiei avansate. De pilda, acest aparat de aer conditionat are o serie de avantaje, precum:

  • Dotarea cu generatorul de ioni ÔÇťCold PlasmaÔÇŁ, acest filtru fiind renumit pentru ca detine ioni de argint, ceea ce inseamna ca are o serie de efecte benefice asupra sanatatii (poate chiar diminua efectele pe care le au alergiile asupra dumneavoastra). Gratie ionilor pozitivi ╚Öi negativi, se realizeaza purificarea aerului din incapere de microorganisme, alergeni si praf. Aerul ce iese din aparat este de cea mai bun─â calitate, sanatos, proaspat ╚Öi curat;
  • Unitatea interioara are motor ÔÇťStepless DCÔÇŁ, ceea ce inseamna ca tehnologia de ultima generatie permite utilizatorilor sa selecteze 99 de trepte de viteza pentru ventilator (de exemplu, pentru somn-viteza mica, pentru relaxare-viteza medie, dupa activitati sportive-viteza mare);
  • Prezenta ventilatorului ALL DC Inverter, ducand astfel la un consum redus de energie si la un nivel minim de zgomot;
  • Functia I-feel;
  • Aduce varianta optionala pentru WiFi Control, astfel va permite sa controlati echipamentul de oriunde v-ati afla;
  • Design elegant, ce permite integrarea sa in orice decor interior.

Un plus al acestui tip de aparate il reprezinta prezenta agentului frigorific R32. Precum se stie, una dintre preocuparile zilele noastre este atentia pentru mediu, dorindu-se eliminarea agentilor polunati, dar si reducerea consumului de energie, asa ca s-a gasit o metoda pentru ca agentul frigorific sa se integreze noilor tendinte, pe scurt: R32. Utilizarea agentilor frigorifici se evalueaza in functie de urmatorii factori cheie:

– potentialul de incalzire globala (GWP),
– eficienta energetica,
– eficienta resurselor naturale.

Asadar, agentul frigorific R32 are un GWP de 650 in comparatie cu GWP-ul de 2088 al R410A, ceea ce inseamna o reducere de 68%. De asemenea, produsele cu R32 pot atinge niveluri mai ridicate ale eficientei, atat in conditii de sarcina partiala, cat si de sarcina totala, fiind si usor de reciclat.

Cu ajutorul aparatului de aer conditionat Delfin, viata dumnevoastra se simplifica. Veti uita de zilele calduroase ale verii, pentru ca acesta functioneaza pana la +48┬░C, iar dumneavoastra puteti sta linistit in casa, facand activitatile care va plac sau odihnindu-va, fara a va mai stresa din cauza caniculei. De asemenea, zilele friguroase nu vor mai fi o problema pentru dumneavoastra, deoarece ÔÇťDelfinÔÇŁ functioneaza pana la -25┬░C, asigurandu-va caldura de care aveti nevoie in timpul iernii, ceea ce inseamna ca va ofera varianta de a renunta la centrala pe gaz sau la cazanul pe lemne.

Pentru mai multe detalii despre aparatele de aer conditionat Skyworth, nu ezitati sa accesati site-ul partenerului sau de incredere, Simag.ro!