Testo: partenerul de încredere pentru mentenanța clădirilor

Costurile de operare, confortul utilizatorilor sau consumul de energie sunt doar câteva aspecte de care trebuie să ţină cont persoanele sau societăţile care se ocupă cu adminstrarea clădirilor. În plus, acestea trebuie să sporească eficiența sistemelor și proceselor de încălzire sau răcire. Dar cum se poate realiza acest lucru?

Atunci când sistemele frigorifice, cele de aer condiționat, de ventilație și de încălzire ce intră în componenţa unei clădiri sunt ajustate în mod optim și monitorizate periodic, ele pot fi exploatate la potențial maxim. De asemenea, mentenanţa preventivă pentru instalațiile electrice și panourile de siguranță reduce la minim căderile de tensiune și asigură buna funcționare a sistemelor electrice. Creşterea eficienței în funcţionare înseamnă economisirea timpului și a costurilor. Acesta este motivul pentru care profesioniştii utilizează instrumente fiabile cu tehnologii moderne.

Asigurați calitatea aerului din încăperi și confortul ambiental.
Instrumentele pentru măsurarea temperaturii, umidității relative, iluminării și nivelului de zgomot produse de Testo asigură o atmosferă de lucru plăcută. Cu instrumentul multifuncțional testo 480 evaluați confortul ambiental în mod obiectiv și determinaţi valorile indicilor PMV/PPD. Înregistratoarele de date furnizează informații cu privire la cauzele apariției mucegaiului, cum ar fi ventilația necorespunzătoare.

Reglaţi eficient sistemele de ventilație.
Doar atunci când sistemele de admisie și refulare a aerului sunt reglate corespunzător instalațiile pot funcționa la capacitate maximă. La Testo, nu veți găsi doar instrumente și sonde pentru măsurarea în tubulaturi de ventilaţie, dar și balometre și pâlnii pentru măsurarea cu precizie a debitelor de aer la grilele de ventilaţie. Instrumentul multifuncțional testo 480 vă ghidează la măsurarea în reţea a sistemelor VAC, conform standardelor din domeniu.

Verificaţi rapid şi sigur sistemele de încălzire
Analizoarele de gaze de ardere sunt indispensabile pen¬tru punerea în funcţiune și verificarea tehnică periodică a sistemelor de încălzire. Cu instrumentele pentru măsurarea temperaturii agentului termic pe tur şi retur și a presiunii diferențiale, puteți garanta buna funcționare a sistemului de încălzire și puteți scădea consumul resurselor de energie necesară pentru exploatarea instalaţiei. Detectoarele pentru scurgeri de gaz natural identifică chiar şi cele mai mici scăpări şi astfel puteţi preveni eventualele incidente cu minim de efort.

Testați instalațiile electrice
Cu ajutorul cleștelui ampermetic testo 770, multimetrului digital testo 760 și a altor instrumente pentru măsurarea parametrilor electrici de la Testo, puteți testa conexiunile electrice cu ușurință și în condiții de siguranță. Camerele de termoviziune testo 871 şi testo 872 vă permit vizualizarea supraîncălzirilor fără a intra în contact direct cu obiectul măsurat și astfel sunt evitate perioadele de nefuncționare sau accidentele nedorite.

Reglaţi corespunzător sistemele de refrigerare
Un sistem de refrigerare și climatizare implică un cost al consumului de electricitate de cinci până la de zece ori mai mare decât investiția. Acest lucru înseamnă că sistemele de climatizare reglate și monitorizate în mod corespunzător pot duce la economii de bani şi resurse. Cu manifoldurile digitale conectate la aplicația pentru mobil Testo Refrigeration App, activităţile la sistemele de refrigerare sunt mai ușoare decât niciodată. Iar pentru testarea rapidă, fără furtunuri, sunt disponibile son¬dele inteligente pentru presiune. Cu această aplicaţie puteți crea și trimite rapoarte personalizate printr-o simplă atingere.

La Testo, nu veți găsi doar tehnologie precisă de măsurare pentru a asigura funcționarea eficientă a instalaţiilor din clădiri. Serviciile complete, ce includ consultanţă profesională la alegerea unei soluţii de măsurare adecvate, organizarea de seminarii și conferințe pe diverse teme, deţinerea unui departament de service competent pentru echipamente precum și serviciile de calibrare sau etalonare oferite fac ca Testo să fie un partener puternic pentru administratorii de clădiri.

Contactaţi-ne la numărul de telefon +40 264 202 170 sau la adresa de email info@testo.ro, iar specialiştii noştri vă vor sta la dispoziţie pentru suport tehnic sau ofertare.