De ce ai nevoie de un generator de curent electric?

De cele mai multe ori te bazezi pe reteaua locala de curent electric, dar ce faci daca apare o avarie si nu ai un plan de rezerva? O avarie poate dura zeci de minute, dar si multe ore. Nu iti permiti sa opresti productia fabricii tale, sa tii clientii din hotel in frig sau sa stai izolat in casa ta din afara orasului! Ai nevoie neaparat de o solutie, de un generator de curent electric adecvat situatiei tale.

Generatoarele de curent pot sa te salveze de o multime de situatii neplacute, indiferent de tipul de constructie pe care il detii. Fie ca vorbim despre un hotel, un restaurant, un spatiu de productie, o casa noua sau o cladire ta de birouri, acum poti evita complet intreruperile de curent!

HOTEL

Hotel tau din zona montana este de cele mai multe ori 100% ocupat iarna de catre cei care vin sa se bucure de aerul curat, sa petreaca sarbatorile, sa schieze, sa se bucure de zapada. In mod cert, este o perioada profitabila pentru afacerea ta, dar ce te faci daca intervine o avarie si dureaza mai bine de cateva ore sau chiar o zi sa se remedieze. Imagineaza-ti ca ai tai clienti nu mai pot sta seara la bar, decat la lumina lumanarilor, dar ce sa zicem de frigul care se face imediat simtit in camere. Fii sigur ca nu vor ezita sa posteze pe retelele de socializare sau pe bloguri, informatii despre vacanta lor: frig in camere, lift oprit, cina rece etc. Fii convins ca nu doar vei pierde acesti clienti, dar te vei alege si cu ceva review-uri proaste!

RESTAURANT

Restaurantul tau este unul dintre cele mai cautate spatii pentru evenimente: nunti, botezuri, petreceri corporate. Ai angajat unul dintre cei mai buni chefi bucatari, ai reamenajat recent si ai un personal atent selectionat. Nu degeaba, agenda este plina de rezervari. Dar ce te faci daca lumea asteapta cu nerabdare dansul mirilor, jocul de lumini si instalatia de insonorizare sunt de ultima generatie, dar curentul se opreste si desi oameni ii incurajeaza pe miri, entuziasmul dispare cand curentul nu revine nici dupa mai bine de o ora. Oameni incep sa isi piarda rabdarea, instalatia de climatizare nu mai functioneaza, iar la bucatarie cu greu se pot pregati preparatele la lumina lumanarilor. Miri te asalteaza cu intrebari, dar din pacate la telefon esti pus in asteptare pentru ca sunt avarii in mai multe zone.

FABRICA

Detii o fabrica de ciocolata si recent ai reusit sa semnezi un contract important pentru listarea ciocolatei tale intr-un lant important de magazine si te-ai angajat ca vei livra o cantitate importanta de produse, de calitate ireprosabila intr-un timp scurt. Te-ai asigurat ca angajatii tai sunt constienti de importanta acestei comenzi si flota noua de masini izoterme este pregatita pentru transport. Termenul limita se apropie, se pare ca vei reusi, numai ca din cauza consumului mare de energie din cauza caniculei, reteaua cedeaza. Dupa mai bine de 6 ore se remediaza avaria, dar in acest timp nu ai pierdut doar din timpul de productie, ci si o parte din ciocolata este compromisa.

BIROURI
Cladirea ta de birouri, realizata cu fonduri europene, arata impecabil si ai reusit intr- un timp foarte scurt sa o inchiriezi in proportie de mai bine de 70%. Totul pare sa mearga peste asteptari, doar ca frecvent primesti plangeri legate de intreruperile de curent si fluctuatiile de tensiune care distrug calculatoarele si determina intreruperi de activitate. Ce sa mai zicem de sanctiunea din partea ISU, primita pentru ca la ultima verificare pompele de incendiu nu functionau pentru ca iar era intrerupt curentul.

CASA PRIVATA

In sfarsit, ai reusit sa iti construiesti casa visurilor tale: departe de aglomeratia urbana, cu spatii generoase, incalzire proprie si electrocasnice de ultima generatie. Te-ai pregatit din timp pentru sarbatorile de iarna si vrei ca totul sa fie memorabil. Cu toate ca reteaua electrica a casei este noua, reteaua locala nu a fost bine dimensionata pentru dezvoltarea actuala a zonei si mai ales atunci cand consumul este mai mare, cedeaza. Dupa mai bine de cateva ore de intreruperi, in care nu a mers nici centrala, nici cuptorul cel nou si nici decoratiunile luminoase de Craciun, curentul revine, dar frigiderul si televizorul cel nou nu par sa isi revina.

Portofoliul de clienti si fiabilitatea produselor noastre sunt garantia ta ca ai gasit in noi partenerul care iti va oferi solutia pentru a evita astfel de situatii care cu siguranta iti pot afecta afacerea atat prin pierderea clientilor, cat si prin pagubele suferite!

Descopera mai multe informatii despre produsele noastre pe www.profmag.ro si nu ezita sa ne contactezi la 0741.25.25.27 sau pe comercial@profmag.ro pentru a beneficia de cele mai bune oferte si informatii astfel inca sa poti Alege ca un profesionist!