Suprafata pentru dus Setaplano de la Geberit– beneficii pentru inginerii de instalatii, seductie pentru client

Simplitatea si minimalismul continua sa fie in topul preferintelor din ultimii ani in amenajarea baii, tot mai multi clienti dorind sa beneficieze de un design deschis in zona de dus.

Suprafata de dus Setaplano de la Geberit raspunde perfect acestor dorinte, atat printr-un design sofisticat, cat si prin avantaje clare pentru inginerul de instalatii si instalator.

Setaplano cucereste clientul de la prima vedere si de la prima atingere. Fabricata din varicor, suprafata este delicata si calda la atingere.

Sistemul Setaplano de la Geberit  este compus din suprafata de dus, cadrul de fixare si kitul de instalare.

Beneficii:

  • Numar redus de piese individuale, care asigura o montare facila
  • Deosebit de fiabil datorita foliei de etansare integrate din fabrica
  • Material de fabricatie robust, cu o particularitate antiderapanta deosebita
  • Cadru de montare preasamblat, stabil, din otel pentru o montare facila
  • Piciorul se fixeaza la loc pe cadru in cel mai scurt timp
  • Inaltimea se regleaza foarte usor de deasupra
  • Amplasare precisa a sifonului datorita consolei integrate

Cea mai mare provocare, hidroizolatia, este perfect realizata, deoarece folia de etansare este deja integrata din fabrica. Acest lucru asigura un nivel ridicat de etanseizare, reduce stresul din timpul instalarii si economiseste timp.

Numarul de piese individuale necesar pentru montare este redus la minim. Materialul de suprafata este confectionat din varicor, este antiderapant, extrem de rezistent si neporos.

Suprafata de dus Setaplano este foarte usor de curatat, iar acest lucru se datoreaza atat faptului ca zona de scurgere a fost proiectata in mod deliberat fara margini in care sa se acumuleze murdaria, dar si insertiei de tip pieptene, care poate fi indepartata.

Cadrul de montare albastru distinctiv, fabricat din otel vopsit in camp electrostatic, este disponibil in mai multe dimensiuni: 90 x 90 cm, 100 x100 cm, 120 x 120 cm, 100 x 120 cm, 100 x 140 cm, 90 x 100 cm, 90 x 120 cm, 90 x 140 cm, 80 x 120 cm, 80 x 140 cm.

Pentru montare este nevoie de patru pana la sase picioare, in functie de dimensiune. Picioarele sunt pur si simplu fixate de cadru, in punctele marcate. Pot fi aliniate cu usurinta la inaltimea pardoselii cu ajutorul unei unelte standard, lucrand de deasupra. Se utilizeaza apoi glisoare pentru a le fixa ferm la loc.

Sifonul este disponibil in doua modele: unul cu o garda hidraulica de 30 mm si cu o capacitate de evacuare de 0.45 l/s si altul cu o garda hidraulica de 50 mm si cu o capacitate de evacuare de 0.65 l/s. Ambele modele pot fi fixate in consola asambalata in prealabil si aliniate rotind la un unghi de 360 grade. Curatarea este o sarcina usoara, deoarece tava flexibila a sifonului poate fi indepartata integral.

Suprafata de dus Setaplano, impreuna cu rigola cu scurgere prin perete, rigola liniara sau rigola cu scurgere in pardoseala,  reprezinta una dintre solutiile Geberit pentru dusurile fara cadita, instalarea lor fiind executata in concordanta cu situatia cladirii si dorinta clientului.

Pentru mai multe detalii si comenzi, ne puteti contacta la adresa info.ro@geberit.ro.

Click aici pentru instructiuni instalare!