Delta® Contor cu rotor pentru uz Comercial și Industrial

Gama Itron Delta de contoare de gaz rotative cuprinde produse inovative și de înaltă calitate. Caracterizată prin dimensiuni compacte și o întreținere ușoară, gama Delta este construită pe o tehnologie robustă dovedită și oferă măsurători și performanțe fiabile și corecte pentru aplicațiile comerciale și industriale pentru gaze naturale.

Contoarele Delta sunt proiectate să contorizeze gazul natural și diferite gaze filtrate și non-corozive. Ele sunt folosite pentru măsurarea foarte fiabilă, atunci când debitul de gaz este scăzut sau neregulat.

Datorită principiului volumetric al contorului Delta meter, metrologia acestuia nu este influențată de condițiile de instalare. În consecință, poate fi folosit pentru construirea unei stații compacte fără instalarea unui tronson de liniștire la intrare înainte de contor. Contoarele delta sunt utilizate pentru uz fiscal.

PRINCIPALELE BENEFICII

» Excelentă stabilitate metrologică atestată de utilizatori de-a lungul anilor;
» Condițiile de instalare sau debitele de tipstart stop nu le influențează metrologia;
» Pierdere de presiune optimizată pentru rețele de joasă presiune;
» Contor cu poziții multiple, schimbabil pe teren;
» Totalizator cu rotire 360°;
» Tehnologie Cyble;

Principiu de funcționare:

Contoarele Delta sunt contoare volumetrice. Fluxul de gaz antrenează pistoanele și fiecare rotație transferă un volum specific de gaz. Mișcarea este transmisă mecanic la totalizator printr-un cuplaj magnetic.

Instalare                                 

Fiecare contor este livrat cu prize pentru montare senzori si cu rezerva de ulei pentru lubrefiere. Va rugam consultați manualul de instrucțiuni livrat odata cu contorul. Recomandarea enumerată este pentru asigurarea integrității contorului pe toată durata vieții.