Solutii inovatoare, design atractiv si tehnologie moderna pentru instalatiile de care ai nevoie!

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Ai nevoie de solutii inovatoare, design atractiv si tehnologie moderna in domeniul instalatiilor?

M Install ofera solutii inovatoare in domeniul instalatiilor pentru constructii, tehnologice si infrastructura,  este specializata în activitatea de promovare, comercializarea instalatiilor pentru constructii si realizarea lucrarilor de instalatii tehnologice si infrastructura. O trasatura definitorie a companiei este constanta în ascensiune. Proiectele mici au deschis drumul proiectelor de amploare, solicitând o imbunatatire continua a logisticii si a resurselor umane.

Mai jos regasiti o parte din produsele portofoliului M Install:

IMACK – Un cazan cu aer insuflat cu ardere a bucatilor de lemne. Cazanele pe lemne au o viata mai lunga de functionare datorita tehnologiei moderne de constructie si sunt certificate conform standardelor TS EN 303-5.

HAPPY SUN – Panoul solar cu tuburi vidate este o constructie unica reflectoare compusa dintr-un complex de oglinzi parabolice, prin care creste semnificativ eficienta colectorului în cazul de captare a energiei solare pe tot parcursul anului.

HAPPY FLOOR – Un sistem complet de încalzire în pardoseala. Spre deosebire de sistemele statice de încalzire, sistemul Happy Floor asigura un echilibru termic între corpul uman si mediul ambiant din încapere, obtinându-se astfel un climat confortabil.

NEW STAR – Radiatoarele din tabla de otel New Star cu gama sa variata de produse cu un design atractiv aduce un aspect modern spatiului destinat încalzirii, fiind potrivite pentru orice aplicatie ce necesita încalzirea cu radiatoare.

Pentru mai multe informatii despre gama de produse M Install, va invitam sa accesati www.minstall.ro sau sa completati formularul de mai jos: