Solutii inovatoare, design atractiv si tehnologie moderna pentru instalatiile de care ai nevoie!

Ai nevoie de solutii inovatoare, design atractiv si tehnologie moderna in domeniul instalatiilor?

M Install ofera solutii inovatoare in domeniul instalatiilor pentru constructii, tehnologice si infrastructura,  este specializata în activitatea de promovare, comercializarea instalatiilor pentru constructii si realizarea lucrarilor de instalatii tehnologice si infrastructura. O trasatura definitorie a companiei este constanta în ascensiune. Proiectele mici au deschis drumul proiectelor de amploare, solicitând o imbunatatire continua a logisticii si a resurselor umane.

Mai jos regasiti o parte din produsele portofoliului M Install:

IMACK ÔÇô Un cazan cu aer insuflat cu ardere a bucatilor de lemne. Cazanele pe lemne au o viata mai lunga de functionare datorita tehnologiei moderne de constructie si sunt certificate conform standardelor TS EN 303-5.

HAPPY SUN – Panoul solar cu tuburi vidate este o constructie unica reflectoare compusa dintr-un complex de oglinzi parabolice, prin care creste semnificativ eficienta colectorului ├«n cazul de captare a energiei solare pe tot parcursul anului.

HAPPY FLOOR ÔÇô Un sistem complet de ├«ncalzire ├«n pardoseala. Spre deosebire de sistemele statice de ├«ncalzire, sistemul Happy Floor asigura un echilibru termic ├«ntre corpul uman si mediul ambiant din ├«ncapere, obtin├óndu-se astfel un climat confortabil.

NEW STAR – Radiatoarele din tabla de otel New Star cu gama sa variata de produse cu un design atractiv aduce un aspect modern spatiului destinat ├«ncalzirii, fiind potrivite pentru orice aplicatie ce necesita ├«ncalzirea cu radiatoare.

Pentru mai multe informatii despre gama de produse M Install, va invitam sa accesati www.minstall.ro sau sa completati formularul de mai jos: