Cu Franke Water Systems fiecare baie are potentialul de a deveni minunata!

Oferirea de solutii inovatoare este prioritatea Franke de mai multe decenii. Echipamentele si obiectele sanitare din gama Franke Water Systems se remarca prin calitate, durabilitate si design, domeniile de aplicare ale acestora fiind vaste, iar posibilitatile infinite. Indiferent de cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca baile si instalatiile sanitare de care aveti nevoie, Franke Water Systems furnizeaza produse standard si la comanda. 

De la cladiri mari la cladiri mici, de la accesorii standard, pana la sisteme realizate la comanda, Franke are solutii pentru absolut orice domeniu. Asadar, fie ca sunteti instalator, arhitect, designer sau investitor, la Franke gasiti solutii sanitare complete pentru proiectele dvs.

Franke ofera solutii sanitare pentru:

  • baile spatiilor publice (mall-uri, gari, aeroporturi, benzinarii, restaurante, spitale etc.)
  • baile spatiilor semi-publice (spatii de birouri, vestiare de fabrici etc.)

Calitatea extraordinara a materialelor si durabilitatea lor in timp si la folosiri multiple recomanda produsele Franke pentru baile spatiilor publice (mall-uri, gari, aeroporturi, benzinarii, restaurante, spitale etc) si semi-publice (spatii de birouri, vestiare de fabrici etc).

Solutii pentru hoteluri
Componenta estetica, economia consumului de apa si indeplinirea unor standarde inalte de igiena sunt criterii importante ce trebuie luate in considerare pentru dotarea grupurilor sanitare ale unui hotel modern. Liniile si formele curate ii fac pe oaspeti sa se simta bineveniti intr-o atmosfera unica. Toaletele din ziua de azi reprezinta mai mult decat un simplu spatiu functional. Baia unui hotel trebuie sa se transforme intr-un spatiu destinat relaxarii, deoarece, in acest fel, clientii isi vor aminti si vor lua in considerare acest criteriu la urmatoarea vizita. Design-urile functionale imbinate cu materiale de inalta calitate, care sunt usor de curatat, fac din sistemele Franke optiunea ideala cu un excelent raport intre calitate, eficacitate si aspect estetic.

toalete-hoteluri-franke

Solutii pentru sali de sport si scoli
Durabilitatea, combinata cu usurinta utilizarii si confortul sunt esentiale in alegerea solutiilor pentru amenajarea bailor din salile de sport sau scoli. Facilitatile sanitare sunt foarte importante in aceste spatii, iar economia de apa, igiena si siguranta utilizatorilor sunt esentiale si trebuie sa intruneasca standarde inalte. Tocmai de aceea, la instalarea de dusurilor si chiuvetelor trebuie luate masuri preventive impotriva raspandirii bacteriilor si de protectie impotriva oparirii.

toalete-sali-de-sport-franke

Solutii pentru spatii de birouri si fabrici
Intr-o companie sau o fabrica, amenajarea corespunzatoare a bailor este un semn de respect fata de sanatatea angajatilor. Tocmai de aceea, este importanta dotarea acestora cu obiecte sanitare de calitate, destinate uzului frecvent precum si instalarea accesoriilor necesare pentru a indeplinirea normelor de igiena. Desigur, designul acestora va fi diferit in spatiile de birouri spre deosebire de fabrici.

toalete-office-franke

Solutii pentru toalete publice in parcarile de pe autostrazi
Popasurile de pe autostrazi sunt frecventate de un numar mare de persoane, iar dotarea toaletelor publice din aceste locuri este extrem de importanta pentru a asigura norme minime de igiena si un grad ridicat de rezistenta.Gama Franke Heavy-Duty line ofera solutii care previn deteriorarea provocata de acte de vandalism, dar si toalete robuste si usor de curatat.

Pentru a satisface normele de igiena, functionalitate, durabilitate, rezistenta la deteriorare, siguranta, estetica si design, produsele Franke sunt realizate din urmatoarele materiale:

  • Otel inoxidabil
  • Miranit –┬ámaterial pe baza de minerale si rasini sintetice, ultra-rezistent la zdrobire
  • Otel inoxidabil cu finisaj InoxPlus
  • ESG glass – sticla securizata intr-un singur strat

Descopera AICI intreaga gama FRANKE WATER SYSTEMS!