Ventiloconvectorul VIDO – Soluția ideală pentru confort termic tot timpul anului

Confort termic ambiental nu înseamnă doar căldură optimă în interior în timpul zilelor geroase de iarnă, ci și răcoare reconfortantă pe timp de caniculă. Acum puteți beneficia eficient de confortul dorit tot timpul anului cu un singur produs: ventiloconvectorul PURMO VIDO.

Ventiloconvector VIDO este primul ventiloconvector în carcasă de radiator care are dublă funcție: încălzește încăperea atunci când este frig și răcorește interiorul în zilele fierbinți.

Optim atât pentru casă, cât și pentru birou, ventiloconvectorul VIDO este un dispozitiv inovator și cost-eficient, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adapta rapid și precis temperatura interioară, datorită panoului de control foarte ușor de utilizat.

Cum funcționează? În lunile de iarnă, agentul termic trece prin schimbătorul de căldură și, astfel, VIDO asigură căldura necesară pentru încălzirea camerei. În timpul verii, datorită ventilatorului integrat, același emițător răcorește încăperea. Atunci când agentul termic răcit, din pompa de căldură reversibilă sau dintr-un chiller, trece prin VIDO, aerul răcoros este distribuit în încăpere prin ventilatorul integrat cu diferite opțiuni de viteză. Astfel, temperatura interioară este redusă, oferind confort în zilele caniculare de vară.

VIDO poate fi programat să țină seama de nevoile individuale de încălzire sau răcire pentru fiecare încăpere. Funcția de răcire poate fi foarte ușor pornită atunci când este cald, la fel și funcția de încălzire în zilele răcoroase. Sistemul electronic inteligent de control oferă o gamă accesibilă de setări pentru încălzire și răcire, pornind de la cele mai simple setări de temperatură de confort la modul de programare individuală în conformitate cu unul dintre programele standard sau create de utilizator.

Avantajul principal al ventiloconvectorului VIDO este eficiența energetică, care este adesea o prioritate pentru un client conștient care apreciază soluții moderne. VIDO atinge o putere maximă de 9266 W pentru încăzlire și 4147 W pentru funcția de răcire.