Sisteme de ventilare si filtrare a aerului adaptate oricarui tip de cladire

ggdChiar daca vorbim de o hala, un hotel, un spatiu comercial, un atelier etc., este important sa stiti ca cea mai buna performanta la ventilarea aerului o puteti obtine doar cu un sistem perfect adaptat cladirii dvs.
Astfel nu veti avea pierderi de energie, ci un consum mai mic.

Folosind cele mai noi tehnologii de pe piata, Sanu va pune la dispozitie instalatii de ventilare, aspiratie si filtrare a aerului CONFIGURABILE, care se potrivesc ca o manusa cladirii dvs.

Ventilatoarele centrifugale proiectate si construite de Sanu Service Ro sunt potrivite pentru aspirare de aer prafuit, vapori si diverse materiale aflate in suspenisie.

Pot fi intrebuintate la debavurari si polizari metalice in industria mecanica, se pot instala la fabricile din industria lemnului pentru transport de rumegus si talas de lemn,in industria chimica,textila si in general in toate aplicatiile unde este necesar transport de aer viciat cu joasa si medie presiune.

Recomandat de pe Arhispec.ro
Ventilatoare centrifugale de joasa si medie presiune GGM
Ventilatoarele din aceasta serie sunt construite dupa normele internationale Eurovent , putand fi proiectate in 16 pozitii diferite de montare.

Carcasele si turbinele ventilatoarelor sunt confectionate din tabla de otel Ol37 sudata si intarita, turbinele fiin echilibrate static si dinamic.

Ventilatoarele centrifugale sunt prevazute pentru transport de aer viciat cu o temperatura de maxim  800C, pentru temperaturi mai mari fiind necesare unele modificari. Pe acestea se monteaza motoare asicnron trifazate si monofazate, conform normelor internationale UNEL-MEC.

Daca doriti mai multe informatii despre aceste produse sau consultanta din partea specialistiilor Sanu, va invitam sa completati formularul de mai jos: