#WHYWAIT: Timpul pentru a alege o pompă de căldură nu a fost niciodată mai bun

Investiția într-o pompă de căldură rezistentă la viitor îți aduce două mari beneficii!

Pentru climă și mai ales pentru dumneavoastră: obțineți o pompă de căldură nouă, eficientă din punct de vedere al costurilor. Deci, de ce să aștepți?

În plus, pompele de căldură reduc atât emisiile de CO2, cât și costurile cu energia. Folosesc până la 75% din energie direct din mediu. Aceasta este cea mai bună oportunitate de a aduce o mare contribuție la protecția climei. Și este timpul să facem o schimbare: în prezent, încălzirea și alimentarea cu apă caldă au un impact mare asupra climei.

Alegeți sistemul prietenos cu mediul și beneficiați de costuri reduse

Asigurând emisii reduse de CO2, pompele de căldură aduc o contribuție majoră la protecția climei.

Reduceți atât consumul de energie, cât și costurile de încălzire

Cu o pompă de căldură, economisiți costurile de încălzire generând gratuit până la 75% din energia necesară – direct din aer, apă sau sol.

Alegeți un sistem rezistent în viitor și încălziți independent

Energia nelimitată din mediul înconjurător te face independent – utilizarea durabilă a electricității autogenerate printr-un upgrade cu fotovoltaic și mai mult.

De ce nu merită să mai aștepți:

Puteți aduce o contribuție remarcabilă la protecția climei și acționa responsabil pentru viitor – de exemplu, alegând o soluție de încălzire durabilă în noua dumneavoastră casă sau pentru modernizarea celei existente. Aflați mai multe în videoclip!