Primele termostate din Romania cu display in limba romana

Compania Division Gas Solutions este prima companie din Romania care introduce pe piata un termostat in limba romana: DG 908 RF.

DG 908 RF┬áeste un termostat programabil construit pentru a controla temperatura ambientala. Acest tip de termostat este format din doua componente. Unitatea de control DG908 ÔÇô RF si receptorul. Cel din urma este proiectat in asa fel incat sa trimita informatiile catre termostat si pentru a controla termperatura din incapere. Unitatea de control are rolul de a servi ca interfata pentru utilizator si pentru controlul temperaturii. Unitatea de control trebuie asezata in apropierea utilizatorului pentru a controla/citi temperatura din incapere. Unitatile acestui termostat comunica prin radiofrecventa.
blog termostate-750x300

Caracteristici tehnice:

Ôťô Afisaj iluminat cu ecran LCD
Ôťô Control fara fir la centrala
Ôťô Programabil cu 4 temperaturi / zi ( 5 C┬░ – 35 C┬░)
Ôťô Usurinta in programare
Ôťô Setarile sunt memorare chiar si in cazul unei pene de curent sau daca se schimba bateriile
Ôťô Exista posibilitatea dezactivarii luminii de pe fundalul termostatului
Ôťô Functie de protectie a pompei
Ôťô Termostatul vine cu un indicator de baterie scazuta
Ôťô Functii de economisire inteligenta a energiei consummate
Ôťô Programele sunt separate pentru weekend si pentru zilele saptamanii
Ôťô Termostatul are functie de protectie pentru inghet

Misiunea si punctul cheie al strategiei companiei Division Gas Solutions se bazeaza pe oferirea celor mai inovatoare solutii pentru instalatii, cu un puternic accent pe siguranta si confort.  Compania a facut demersuri importante pe acest segment de-a lungul timpului, fiind una dintre primele companii din Romania care a evoluat constant si a adus servicii si produse in premiera. Inainte de a deveni prima companie din tara noastra care a introdus pe piata un termostat in limba romana, Division Gas Solutions a devenit singura companie din Romania care ofera produse cu o rezistenta la presiuni de pana la 40 de bari sau 10 ani garantie la produsele de compresiune.