5 produse pentru instalatii termice sustenabile 

Avand in vedere ca energia este din ce in ce mai scumpa, instalatiile termice sustenabile au devenit o necesitate, nu un lux. Fie e vorba de o constructie noua sau imbunatatirea unei constructii deja existente, implementarea a cel putin unuia din urmatoarele 5 produse pentru instalatii termice sustenabile poate face o diferenta majora la factura.


Centrale termice in condensatie
Cu toate ca sunt mai scumpe decat centralele termice conventionale, centralele termice in condensatie au un grad de eficienta extrem de ridicat, consum redus de energie si o durata de viata mai mare.

Termostate inteligente
Cel mai probabil aveti deja instalat un termostat digital cu ajutorul caruia setati temperatura optima din locuinta. Insa stiati ca exista si termostate inteligente care iau in calcul nivelul de izolare al locuintei dvs. si care sunt conectate la prognozele meteorologice, pentru a asigura o incalzire optima in functie de temperatura de afara? Mai mult decat atat, termostatele inteligente va asigura si control total al temperaturii de acasa, chiar si atunci cand sunteti plecat.

Sisteme de incalzire de joasa temperatura
Radiatoarele de joasa temperatura sunt cea mai eficienta si convenabila cale de a obtine si mentine o temperatura ideala a spatiului interior. Apa din instalatie este mentinuta intre 30 si 55 de grade, contribuind astfel la o economie de energie de 15-20% pe an.

Incalzire in pardoseala cu pompa de caldura
Anul acesta a devenit tot mai popular ca sistemele de incalzire in pardoseala sa fie conectate la pompe de caldura. Pompele de caldura opereaza la costuri apropiate de 0 atunci cand temperatura apei este de 35 grade Celsius – care este de altfel si temperatura medie de functionare a sistemelor de incalzire in pardoseala.

Radiatoare la comanda
Radiatoarele cu design-uri speciale sunt combinatia perfecta intre eficienta si componenta estetica, fiind ideale pentru casele in care nu se doreste expunerea caloriferelor clasice pentru a asigura temperatura optima.

Pe Arhispec puteti solicita direct de la producatori oferte pentru produse pentru instalatii termice sustenabile. Proiectele care au nevoie de produse pentru instalatii le-a aflat deja Victa.ro.