Obiecte sanitare inovative

Obiecte sanitare inovative pentru noua imagine a baii. Producatorii de obiecte sanitare au transformat baia intr-un refugiu luxos al relaxarii, folosind noile tehnologii si numeroase investitii in cercetare si design. Provocarile la care trebuie sa raspunda noua imagine a baii se refera atat de la linia estetica a obiectelor sanitare cat si la incadrarea lor perfecta in spatiul pe care il detinem, astfel incat igiena, confortul si designul sa se impleteasca armonios.

In functie de preferinte, de conceptul baii si dimensiunea spatiului ce urmeaza sa fie amenajat, poti opta pentru obiecte sanitare din materiale naturale, cum ar fi marmura sau granitul, materiale compozite, metale pretioase, sticla, corian sau ceramica. Pentru eficientizarea spatiului, lavoarele simple sau duble pot fi incastrate in module cu finisaje inovatoare: suprafete glossy, piele, lemn, piatra etc. Avand in vedere faptul ca baia se afla printre cele mai vizitate incaperi din casa, nu ezitata sa o transformi intr-un loc placut si relaxant.

„Bucla”(The Loop), produsa de compania italiana Idiha, este o incinta ceramica cu un dus principal deasupra capului, si jeturi de-a lungul partilor laterale. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior.

„The horizontal” este pentru acele zile in care atipesti in cursul rutinei de dimineata. Creat de Dornbracht, te intinde pe o lespede de piatra in timp ce jeturi de apa cu presiune si temperaturi variate te curate fara niciun efort.

[huge_it_gallery id=”18″]