INVƎRTO – Armonia si textura naturii in baia ta

Cea mai noua colectie premium din Portofoliul Cersanit – colectia de mobilier si ceramica pentru baie  INVƎRTO,combină materiale elegante cu forme simple și tehnologii inovatoare pentru a oferi armonie camerei de baie . INVƎRTO transpune în limbajul de design al interioarelor minimaliste și inteligente, care sunt realiste și practice.

MOBILIERUL  INVERTO      

Plăcile ceramice, perfecte in cele mai mici detalii prin transpunerea reala a naturii, devin acum imaginea panourilor frontale pentru mobilier pentru un design unic al băii ,armonizand camera de baie in intregul ei . Dulapurile sunt disponibile în două opțiuni de finisare:        

  • Griul minimalist al colectiei Lake Stone
  • Albul clasic, rafinat, al marmurei de Calacatta

Colecția INVƎRTO este o combinație unică de dulapuri suspendate pe perete, cu fronturi ceramice, sticlă securizata fumurie sau cu oglinda.

LAVOARELE INVƎRTO

Lavoarele sunt fabricate din portelan cu masa ceramica ROCKLITE, de înaltă calitate, ușoară și rezistentă cu margini subtiri, de doar 5-6 mm, determina ca aceste piese de obiecte sanitare să fie nu doar foarte ușoare și rezistente, ci si moderne, practice, potrivite in orice camera de baie.

 TEHNOLOGIE INSPIRATĂ DE NATURĂ

Designerii s-au inspirat întotdeauna din natură pentru a crea capodopere. Forma unică a acestui bol urmărește observarea formelor naturale. Interiorul vasului de toaletă este proiectat ca și cum ar fi sculptat de apa care curge. Tehnologia StreamOn a vasului de toaletă atinge fenomenele naturale ale universului: eterna mișcare în spirală a aerului, apei sau a galaxiilor întregi. StreamOn funcționează natural – inversează fluxul de apă într-un vortex.

Catalogul INVERTO este disponibil aici sau accesati https://www.cersanit.com/ro/inspirations-and-tips/inverto-by-cersanit,44.html