FRANKE a lansat pe piata din Romania doua noi game de baterii de lavoar si de dus

Sub deviza „make it wonderful”, Franke Water Systems si-a propus sa transforme experienta din baile spatiilor publice si comerciale in ceva minunat, venind constant noi solutii inteligente si inovatoare care pareau candva imposibil de realizat.

Lansate recent pe piata din Romania, liniile de baterii pentru dus si lavoar F3 si F5 pastreaza standardele inalte cu care ne-a obisnuit Franke, asigurand eficienta maxima, functionalitate perfecta si o eleganta care trece cu brio proba timpului.

Gama de baterii F3

F3 este gama de baza care cuprinde produse eficiente cu design simplu si preturi atractive. Aceasta vine cu doua tehnologii diferite de activare:

  • Self-closing Technology – autoinchidere hidraulica (temporizate) – activarea fluxului de apa se face prin apasarea unui buton robust si timpul de curgere poate fi reglat individual de fiecare operator in parte, fara sa fie nevoie de o a doua apasare
  • Touch-free activation (F3E) – autoinchidere electronica (fotocelula) – activarea fluxului de apa se face printr-o miscare rapida a prin senzori de miscare (recomandati pentru zonele unde se proceseaza mancare).

Gama de baterii F5

F5 este gama care foloseste primul cartus ceramic cu inchidere temporizata din lume: FRAMIC (inovatie in curs de patentare) precum si o noua generatie de senzori, care comunica bi-directional cu telecomanda. La toate acestea se adauga un design atractiv, elegant si un pret competitiv. Spre deosebire de gama F3, gama F5 vine in plus cu o a 3-a tenologie de activare:

  • actionare manuala cu levier (monocomanda), prin care este asigurata o manevrare eficienta intr-un design convingator, ergonomic.

FRAMIC – Tehnologie inovatoare unica in lume

Noile generatii de baterii au implementata o tehnologie care este in curs de patentare – FRAMIC – primul cartus ceramic cu inchidere temporizata din lume prin care este asigurat controlul hidraulic al fluxului de apa, amestecul apei calde si reci in concordanta cu setarile utilizatorului si reglarea duratei fluxului de apa.

Solicita o oferta de pret direct de la producator pentru noile linii de baterii pentru dusuri si lavoare de la FRANKE completand formularul de mai jos: