Fiabilitate, precizie si inovatie intr-un singur instrument: analizorul de gaze testo 330 LX

Sectorul instalațiilor termice este o piață dinamică în care fiecare participant trebuie să ofere cele mai bune, rapide, sigure și accesibile servicii. Așadar, este necesară utilizarea unor echipamente de măsură durabile, fără cheltuieli mari de întreținere și fără timpi morți în utilizare. Testo, prin analizoarele de gaze de ardere testo 330 LX vă oferă suport profesional în activitatea zilnică, indiferent de situaţie: puneri în funcțiune, defecţiuni sau urgenţe, verificări tehnice periodice, etc.

Designul deosebit al instrumentului, garanția extinsă de 60 de luni fără contract de service, modulul Bluetooth sau senzorii de gaze ce pot fi înlocuiți cu ușurință de către utilizator, sunt doar câteva dintre elementele ce fac ca instrumentul testo 330 LX să fie cel mai vândut analizor Testo de gaze de ardere.

Analizoarele de gaze de ardere testo 330-1 LX și testo 330-2 LX pot fi echipate simultan cu până la 3 senzori electrochimici de gaze (O2, CO și NO). Pe lângă măsurarea concentrațiilor de gaze, acestea oferă informații importante despre starea de funcționare a sistemului de ardere, cum ar fi excesul de aer sau randamentul. Printre caracteristile lor de bază se numără:

  • senzorii electrochimici de gaze pot fi înlocuiți cu ușurință de către utilizator, fără trimitere în service sau pierderea garanției, reglarea cu gaze de test nefiind necesară.
  • funcție de diagnoză a erorilor în meniul instrumentului prezentată sub formă de „semafor”, diagnoza senzorilor și afișarea informațiilor despre starea instrumentului, cum ar fi nivelul de umplere al recipientului integrat pentru condens sau starea acumulatorului
  • meniuri extinse de măsurare, cum ar fi testarea etanșeității conductelor de gaze, analiza sistemelor de ardere ce folosesc combustibili solizi sau detectarea scurgerilor
  • funcție de manometru prin senzorul integrat ce măsoară presiunea diferențială și tirajul
  • posibilitatea utilizării prin intermediul telefonului mobil cu ajutorul aplicației ”testo Combustion”
  • tipărirea buletinului de analiză la locul măsurării cu o imprimantă rapidă Testo
  • afişaj color grafic cu rezoluție 240 x 320 pixeli
  • memorie pentru 500.000 de valori de măsurare
  • acumulator Li-ion cu durată de funcționare de peste 6 ore cu pompa în funcționare, ce nu afectează memoria instrumentului și nu se descarcă complet
  • testat TÜV în conformitate cu normele 1. BImSchV și EN 50379 Partea 2 pentru O2, °C, hPa și CO cu compensare H2

Seturile de analizoare de gaze de ardere testo 330 LX includ unul din instrumentele testo 330-1 LX sau testo 330-2 LX echipat cu senzori O2, CO și NO, modul Bluetooth, alimentator, sondă de prelevare probe, filtre pentru particule, imprimantă rapidă Testo IrDA, role de hârtie, geantă de transport și manual de instrucțiuni.

PROFITA DE CAMPANIA DE TOAMNA TESTO!

În plus, în cadrul campaniei de toamnă, la achiziționarea seturilor de analizoare testo 330 LX se oferă pe lângă prețul special, un multimetru digital testo 760-2, un manometru diferențial testo 510i și certificat de etalonare pentru analizorul de gaze, la un raport excelent preț/calitate.

Click aici pentru mai multe detalii