Peste 150.000 de radiatoare specificate in ultimele 30 de zile. Ce branduri se cauta?

Cand vine vorba de incalzirea locuintei, locul caloriferelor de fonta a fost luat treptat in ultimii ani de radiatoare cu design modern, cea mai populara optiune fiind caloriferele din aluminiu, datorita greutatii mici si a eficientei mare la incalzire cu apa redusa.

Alegerea unui calorifer trebuie facuta in functie de instalatia termica la care acestea sunt racordate. In cazul instalatiilor termice unde exista incalzire „pe bloc” sunt preferate radiatoarele din fonta sau aluminiu, in timp ce in apartamentele cu centrala termica proprie se opteaza cel mai des pentru calorifere din otel.

In ultimele 30 de zile, conform datelor centralizate de prospec.ro, au fost specificate peste 150.000 de calorifere in cadrul a 865 de proiecte.

  • Zona care a generat 16% din totalul cererii? Bucuresti.
  • Domeniul in care a fost cea mai mare cerere de radiatoare? Cladirile rezidentiale private – 44%.
  • Tipul predominant de lucrari pentru care a fost nevoie de radiatoare? Constructiile noi.
  • Cele mai specificate branduri? Purmo, Daikin si Korado.

Doresti sa afli in ce cantitati sunt specificate alte tipuri de produse pentru instalatii? Acceseaza prospec.ro si solicita un demo gratuit.

Vrei sa iti faci cunoscute produsele catre santierele care au nevoie de ele? Cere aici mai multe detalii despre pachetul de Construct Marketing!