FERRO: Recomandări de seturi pentru încălzirea în pardoseală

Încălzire uniformă în întreaga locuință, confort sporit, durată îndelungată de viață și economii însemnate la nivel de costuri – acestea sunt doar câteva din beneficiile unui sistem pentru încălzirea în pardoseală. Pentru a vă asigura calitatea lucrării și durabilitatea, FERRO – unul din cei mai mari producători de baterii, accesorii pentru baie, instalații termice și sanitare din regiunea Europei Centrale și de Est, vă propune câteva recomandări de seturi dedicate pentru sistemele de încălzire în pardoseală.

Din cea mai recentă ofertă FERRO ce se adresează instalatorilor, trebuie să menționăm grupul de amestec cu funcție dublă pentru încălzirea în pardoseală cu pompă electronică GPA II. Acest produs se remarcă atât prin calitățile pe care le deține, dar și prin faptul că a primit Medalia de Aur la Târgul Internațional Poznań INSTALACJE 2018, fapt ce recompensează înalta calitate a soluției tehnologice, dar și faptul că grupul FERRO este un inovator în domeniu.

Setul de față este utilizat pentru a scădea și a menține temperatura dorită a mediului de încălzire într-un sistem de încălzire prin pardoseală și, totodată, pentru a-l conecta concomitent la un sistem de radiatoare cu temperatură înaltă.

Grupul de amestec cu funcție dublă este proiectat să scadă și să mențină temperatura dorită a mediului de încălzire în sistemul de încălzire prin pardoseală folosind o vană de amestec termostatică. Datorită designului inovator, permite combinarea unui distribuitor de radiator (de exemplu, seria N-RO) și a unui distribuitor de încălzire în pardoseală (de exemplu, seria N-RZP) într-un singur sistem compact.

Pe lângă vana de amestec termostatică, grupul este echipat cu un robinet de golire rotativ, aerisitor automat, termometru, precum și cu un set de racorduri cu olandez, datorită cărora este complet reversibil. Pompa electronică de circulație GPA II utilizată își ajustează performanța, cuplul și consumul de energie astfel încât să asigure în mod optim funcționarea corectă a sistemului.

În comparație cu grupurile de amestec disponibile pe piață, produsul FERRO se distinge prin utilizarea unei vane de amestec termostatice în loc de o vană echipată cu un cap termostatic cu capilar. Această soluție este mai intuitivă pentru utilizator, permite ajustarea mai ușoară a sistemului și asigură o fiabilitate mai mare.

Sunteți interesați să aflați mai multe detalii? Solicitați o ofertă folosind formularul de mai jos sau accesați pagina dedicată.