GEBERIT PLUVIA: Sistemul cu presiune negativă – mai puţine conducte, mai multă performanţă

Cu ajutorul sistemului cu presiune negativă Geberit Pluvia Geberit impune de decenii o serie de standarde în domeniul instalaţiilor pluviale.

Geberit Pluvia se recomandă din motive temeinice:

  • Mai puţini receptori de terasă datorită capacităţii ridicate de evacuare
  • Mai multă flexibilitate în proiectare prin economisirea coloanelor verticale
  • Utilizarea maximă a spaţiului datorită conductelor orizontale fără pantă

Detalii atent gândite, calitate superioară a componentelor şi parteneriatul cu Geberit garantează siguranţa, durata de utilizare şi funcţionarea ireproşabilă.

Manevrare îmbunătăţită

  • Mod de construcţie mai compact şi design ergonomic pentru toţi receptorii de terasă Geberit, comparativ cu modelele anterioare
  • Noul sistem de închidere cu zăvor rotativ pentru simplificarea instalării şi a întreţinerii
  • Ştuţ de conectare Geberit HDPE foarte lung pentru izolaţii foarte groase

Simplitate în proiectare şi calculare

Exemplu 1: Pentru terase din bitum cu folie pentru acoperiş bituminoasă, Geberit Pluvia dispune de o folie de contact de mari dimensiuni, pentru o mai bună legătură.

Exemplu 2: Acoperişurile uşoare profită de încărcarea statică redusă pe care o exercită Geberit Pluvia. În acelaşi timp, racordul lung este adecvat pentru straturile groase de izolaţie.

Exemplu 3: Prin construcţia compactă, Geberit Pluvia poate fi montat şi în jgheab.

Exemplu 4: La terasele circulabile din beton cu folie pentru acoperiş bituminoasă, Geberit Pluvia poate fi reglat în înălţime cu ajutorul unui set adaptor.

NOU: Geberit Pluvia – Set de suporți de fixare

Setul de suporți Geberit Pluvia compus din doar câteva elemente crește atât siguranța cât și stabilitatea. Acesta reduce semnificativ riscul vibrațiilor laterale sau a oscilațiilor cauzate de viteza mare a debitului apei de scurgere. Chiar și sistemele instalate precum și cele care funcționează deja pot fi îmbunătațite cu suporți.

Tipuri de utilizări:

La conductele cu diametre mai mari sau egale cu 90mm , suporții sistemului de fixare Geberit Pluvia trebuie folosiți în cazul unor înalțimi de suspendare mai mari de 60cm (pentru diametrele d90-d125 ale conductelor) sau mai mari de 30 cm (pentru diametrele d160-d315 ale conductelor). Acest lucru reduce semnificativ vibrațiile în situații de instalare nefavorabile.

Distanțele sunt definite după cum urmează:

  • O dată la 10m, montare alternantă stânga-dreapta de-a lungul conductei
  • Pentru lungimi de conductă mai mari de 30 m, un suport este instalat o data la 30 m în lungul conductei
  • La începutul și la sfârșitul fiecărei secțiuni de conductă