Video: Cum sunt montate turbinele eoliene gigant in apa?

Turbinele eoliene, acele structuri gigant care pana in urma cu nu foarte multi ani le vedeam doar in strainatate, au devenit o sursa tot mai raspandita folosita pentru generarea curentului electric. Acestea transforma energia cinetica a vantului in energie mecanica, iar energia mecanica este transformata mai departe in energie electrica ce este inmagazinata in diferite acumulatoare.

Daca sunt bine proiectate si instalate, acestea pot sa asigure necesarul energetic al oricarui consumator casnic. Cel mai adesea le vedem instalate pe dealuri si campii, in zone mai joase, in care puterea vantului poate fi folosita la maximum.

Cu toate acestea, nu este atipic sa intalnim astfel de turbine montate in apa. Intrebarea este insa cum se realizeaza montajul lor in cazul acestora. Raspunsul il aflati in mai putin de un minut, urmarind videoclipul de mai jos:

Vrei sa afli ce proiecte de generare a energiei din surse regenerabile se deruleaza la nivel national? Sau cate instalatii eoliene si solare au fost specificate de arhitecti in ultimele 3 luni? Solicita demo-uri gratuite pe  www.prospec.ro si www.victa.ro