Delphi Electric: Soluții pentru încălzirea electrică prin pardoseală

Un sistem care oferă confort ridicat, o durată mare de viață și care îmbunătățește estetic propria locuință – acestea ar fi doar 3 avantaje ale soluțiilor de încălzire în pardoseală.

Delphi Electric, companie româno-belgiană cu experiență de peste 15 ani pe piața de profil, oferă toate aceste avantaje și vine cu soluții inovatoare pentru beneficiari, care să îi ajute în luarea celei mai bune decizii atunci când vine vorba de încălzirea în pardoseală.

Care sunt soluțiile pe care le găsiți la Delphi Electric?

 1. Încălzirea directă cu cabluri
 2. Încălzirea cu acumulare de căldură
 3. Încălzirea prin pardoseală cu covorașe ECOFLOOR
 4. Încălzire prin pardoseală cu folie ECOFILM
 5. Izolații pardoseală
 6. Carpete încălzitoare

ECOFLOOR: Soluții pentru încălzirea în pardoseală ceramică?

Covorașul ECOFLOOR este recomandat pentru încălzirea electrică sub pardoseli ceramice (gresie, marmură etc) și este instalat direct în adezivul de fixare al acestora. Este o soluție ideală pentru săli de baie, bucătării sau alte încăperi cu pardoseli reci. Printre principalele avantaje se numără faptul că se încălzește într-un timp relativ scurt și oferă un confort deosebit pe întreaga suprafață a pardoselii.

Aceste covorașe încălzite sunt constituite din cabluri, care sunt prinse de un suport din fibră de sticlă, alcătuind un circuit modern de încălzire ce operează la parametrii rezonabili. Circuitul astfel format este plasat direct sub gresie într-un strat subțire și flexibil de ciment, astfel încât suprafața se încălzește relativ rapid (cca. 20 min), datorită faptului că temperatura de control este senzitivă și rapidă la reacții.

Avantajele ECOFLOOR:

 • Confort
 • Nu creează curenți de aer
 • Fără zgomote de funcționare
 • Nu usucă aerul
 • Fără costuri de întreținere
 • Automatizare și control asupra sistemului
 • Durată lungă de viață

Cât costă soluțiile ECOFLOOR și ce primește beneficiarul?

Prețul total pentru o locuință de 100mp, pentru un pachet care include covorașe încălzitoare LDTS + termostate + senzori de pardoseală și ambient, ajunge în jur de 2350€ + TVA.

Aceste covorase sunt, de fapt, o pereche de fire conductoare cu ecranare, cu lățimea de 50 cm și fir rece 1x3m. Sunt prevăzute cu 2 benzi autoadezive pentru a se lipi de podea.

ECOFILM: Soluții de încălzire în pardoseală sub parchet

Folia încălzitoare ECOFIL M este recomandată pentru încălzirea electrică sub pardoseli flotante (în cazul parchetului laminat sau stratificat). Se instalează direct sub parchet, peste un strat de izolație (polistiren extrudat de minim 5-6 mm) și este destinată utilizatorilor care își doresc un sistem de încălzire prin pardoseală instalat cu reacție rapidă și confort deosebit pe întreaga suprafață a pardoselii, atunci când înălțimea deja existentă nu mai permite o șapă sau adeziv pentru folosirea unui alt sistem îngropat.

Soluția ECOFILM utilizează o tehnologie de vârf și se pretează, în principal, pentru încălzirea suprafețelor mari. În compoziție se regăsesc folii laminate de poliester cu o membrană de grafit, cabluri de curent și accesorii. Având o grosime de doar 0,4mm, această soluție oferă totuși rezistență și se poate utiliza chiar și sub mochetă, dacă peste folie se așează plăci subțiri de placaj sau MDF.

Avantajele ECOFILM:

 • Instalare rapidă și elegantă, cu posibilitatea instalării în regie proprie conform instrucțiunilor trimise odată cu produsul
 • Punerea în funcțiune se poate face imediat după ce s-a montat parchetul sau tavanul de rigips
 • Costurile de întreținere sunt inexistente
 • Costurile de instalare și „deranjul” sunt mult reduse, fie că este vorba de o construcție nouă sau o renovare
 • Rezistent la șocuri mecanice

Cât costă soluțiile ECOFILM și ce primește beneficiarul?

Raportat la o locuință de 100mp, un pachet care să includă folia ECOFILM + termostate + senzori, ajunge în jur de 2550€ + TVA.

Soluția este foarte ușor de instalat și se produce cu puteri începând de la 80-130W/mp și lățimea de 50-100cm. Pe lungime folia poate fi tăiată în pași de 2,5cm.

Vrei să descoperi mai multe detalii despre soluțiile Delphi Electric? Completează formularul de mai jos.