BioZone AirCare – Solutia pentru purificarea completa a aerului si eliminarea bacteriilor din toalete

Un miros neplacut la toalete lasa impresia unei igiene precare si poate afecta chiar imaginea organizatiei dvs. in ochii vizitatorului. In ciuda efectuarii unei curatenii regulate si riguroase, mirosurile pot persista (ca sursa primara a acestor mirosuriregasim locurile in care sunt prezente bacteriile). Toaletele utilizate frecvent din locuri publice, centre comerciale, spatii office sunt „casa” unui mare numar de organisme nevazute si nedorite: bacterii, fungi, virusuri, dar si a compusilor organici volatili.

La temperatura crescuta si in prezenta umezelii, toaleta asigura un mediu de cultura ideal pentru bacterii. In medie, un angajat merge la toaleta la locul de munca de 3 ori pe zi. Anumite puncte din toaleta atrag bacteriile si creeaza conditii pentru multiplicarea rapida a acestora, iar curatenia obisnuita nu poate tine pasul cu viteza de multiplicare a germenilor patogeni.

Omoara bacteriile si elimina mirosurile, fara chimicale!
Afla mai multe despre BioZone AirCare!

biozone-purificare

Prin instalarea unui aparat BioZone AirCare dispare mirosul neplacut si se reduce drastic numarul de germeni patogeni, dupa cum se observa in diagrama de mai sus. Aparatele se instaleaza pe tavan sau in partea superioara a peretelui.

Cu solutia BioZone AirCare aveti mai multe avantaje:

  • In toaleta va fi un miros proaspat, iar utilizarea acesteia nu va mai produce┬áneplacere
  • Utilizatorii acesteia vor fi protejati impotriva virusilor, bacteriilor si fungilor
  • Este o solutie care nu dauneaz├ú mediului – nu mai este necesara folosirea chimicalelor pentru odorizarea spatiului
  • Este economica – consuma curent electric cat un bec de 16W

biozone-purificare1

Rezultatul este o toaleta igienizata, fara bacterii si fara mirosuri neplacute!