Noutatile din colectia MILLE de la CERSANIT

Colecția de baie MILLE este modernă, elegantă, dar și foarte practică. Include produse din diverse categorii de produse: lavoare, cabine de duș, VASE WC suspendate, seturi incastrate și baterii pentru baie. Produsele MILLE sunt compatibile cu alte serii Cersanit,

de exemplu. seria LARA care are mobilier pentru baie, cum ar fi: dulapuri și coloane. Colecția oferă o gamă largă de produse frumoase, moderne și la prețuri accesibile, prin urmare vă oferă libertatea de a proiecta camere și, astfel, permite amenajarea atât a unei băi mai mari pentru familii sau pentru single, cât și a unei toalete mici. Utilizarea elementelor din aceeași colecție face posibilă menținerea consistenței vizuale a camerei proiectate.

Seturi de lavoar cu mobilier

Seturile de ceramică și mobilier LARA MILLE sunt o combinație între noile lavoare pentru mobilier MILLE și noile dulapuri pentru lavoar LARA, special adaptate pentru lavoarele din colectia MILLE.

Fronturile și corpurile dulapurilor sunt realizate din PAL lăcuit, iar dulapurile au două sertare spațioase, sistem de închidere lenta și sunt dotate cu mânere drepte din metal cromat cu formă modernă. Aceste seturi pot fi completate cu  dulapurile coloana funcționale. Seturile sunt disponibile în mai multe dimensiuni și trei variante de culoare: alb, gri și nuc.

Atât seturile LARA MILLE, cât și coloanele suspendate LARA sunt concepute pentru iubitorii de modernitate. Culoarea și o formă simplă, minimalistă oferă multe posibilități de crearea spațiului de baie. Suprafața lucioasă a mobilierului conferă strălucire subtilă interiorului. Colecția vă oferă libertate de proiectare; spațiu pentru baie care poate fi amenajat în mai multe moduri pentru a obține un climat diferit sau tonuri de culoare, sau chiar diferite scopuri: acasă, SPA, baie sau toaletă mică.

Seturi de baie noi LARA MILLE sunt disponibile în diferite dimensiuni 50-100 cm, culori și versiunea SLIM disnponibila in 2 dimensiuni 50 si 60 cm.

Vase WC suspendate MILLE

Vasele wc suspendate MILLE reprezintă calitatea înaltă a ceramicii Cersanit, design modern și alb unic, CERSANIT. Sunt produse cu tehnologia CleanOn, astfel încât apa să spele efectiv toata suprafata vasului wc, menținând astfel igiena mai ușor și mai simplu.

Colecția MILLE oferă două boluri suspendate MILLE și MILLE PLUS. Bolul MILLE PLUS are o forma mai plina, perfect ovală. Ambele boluri suspendate MILLE sunt disponibile în seturi cu capac wc dedicat MILLE sau în seturi cu capac wc si rama incastrata.

Tehnologia CleanOn a vaselor wc Mille inseamna vas wc  fara rama Marginea vasului de wc a fost scoasa, eliminand astfel suprafetele greu accesibile pentru curatat.

Fara rama inseamna ca nu mai este loc pentru bacterii, murdarie si germeni. Cu tehnologia Clean On mai curatenie pentru mai mult timp.

Apa curge cu o forta mai mare eliminand complet toata murdaria. Spala foarte eficient toata suprafata interioara a vasului, lasand-o foarte curata.

Seturi incastrate Aqua cu vasele wc suspendate Mille

Noua Serie Aqua de sisteme incastrate impreuna cu vasele wc suspendate Mille si Mille Plus ofera baii tale un aer modern si un design minimalist. Fie ca alegi setul cu Aqua 02 sau cel cu Aqua 22 amandoua iti vor oferi siguranta la utilizare, 10 ani garantie la sistemul incastrat si la vasul wc suspendat, economisire a apei prin butonul de 3/5 L sim ai multe posibilitati de conectare la apa.

Lavoarele din colectia MILLE

Lavoarele pentru mobilier MILLE sunt aceste produse din ceramică, printre toate celelalte produse din colecția MILLE, ar trebui acordată o atenție deosebită. Toate sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt vitrate și din partea inferioară. Acest lucru face posibilă instalarea lavoarelor nu numai cu un dulap lavoar, ci și solo cu un sifon decorativ.

Lavoarele MILLE sunt disponibile în diferite dimensiuni: de la cele mai mici: 50 cm, 60 cm, la dimensiuni mari, la modă: 80 cm, 100 cm. MILLE 50 si 60 cm sunt disponibile si în versiunea SLIM. O selecție atât de mare de dimensiuni și metode de instalare lavoarele MILLE oferă posibilități nelimitate de amenajare a camerei de baie.

Dimensiunile mai mici ale lavoarelor MILLE sunt disponibile în versiunea SLIM, ceea ce înseamnă că dimensiunea

suprafața superioară a chiuvetei este mai mare decât dimensiunea fundului. O astfel de structură permite o utilizare mai eficientă a zonei băii (mobilierul pentru lavoar ocupă mai puțin spațiu). Sunt primele lavoare de acest tip din întregul portofoliu de produse Cersanit.