TOUCH – primul variator din lume pentru becuri economice – revolutioneaza controlul iluminatului!

Odata cu trecerea timpului, varierea becurilor clasice a devenit un proces simplu, placut ┼či economic. Insa, introducerea surselor de iluminat cu LED si a celor economice a adus noi provocari din punct de vedere tehnic pentru controlul iluminatului si, in acelasi timp, a impus costuri ridicate. De multe ori, controlul iluminatului a devenit chiar imposibil iar becurile economice necesita variatoare speciale. In plus, sursele de iluminat cu LED si becurile economice au nevoie de tipuri diferite de variatoare. Daca un bec economic trebuie schimbat, de multe ori este necesara si inlocuirea variatorului. Sursele de iluminat care permit controlul luminii sunt chiar mai scumpe decat becurile economice obisnuite.

Cele mai multe becuri economice nu permit controlul luminii, indiferent de variatorul utilizat. Daca sunt conectate la un variator, acestea pot creste considerabil consumul de energie electrica. In cel mai rau caz, pot cauza supraincalzire si chiar un incendiu.

Este aceasta o problema fara raspuns?

Va prezentam TOUCH –┬áPrimul variator din lume pentru becuri economice care nu permit controlul iluminarii

 

TOUCH creaza o ambianţa placuta chiar si acolo unde nu era posibil pana acum.

Controlul luminii permite crearea unui mediu ambiental linistit si romantic. Este un simbol pentru localurile romantice si pentru orele tarzii si linistite petrecute acasa sau la birou. Pe langa avantajul de a prelungi durata de viata a becului, TOUCH faceca  trecerea de la intuneric la lumina sa fie lina si mult mai placuta. Functia de pornire a iluminarii se realizeaza fara niciun zgomot, ceea ce face ca aparitia luminii sa fie si mai misterioasa.

In intuneric, TOUCH devine o lumina ambientala blanda. Ajuta la identificarea locatiei intrerupatorului si ilumineaza delicat incaperea. Este disponibil intr-o paleta de opt culori diferite pentru iluminarea ambientala care permite adaptarea culorii si a intensitatii luminoase la dorintele dvs. Schimbarea culorii luminii ambientale se realizeaza in cateva secunde, fara nici o unealta, direct de catre Dvs.

TOUCH permite controlul iluminarii pentru aproape toate tipurile de becuri. Poate varia intensitatea luminoasa in orice locatie, indiferent de sursa de iluminat utilizata.

Mai frumos ca niciodata

TOUCH este parte integranta a celor mai frumoase spatii rezidentiale si de lucru fiind modern, rafi┬şnat, cu suprafata neteda cu o linie de lumina la baza. O paleta incredibila de rame ÔÇô culori, forme, modele si materiale pentru a crea un produs unic.

Alegeti intre:

LINE ÔÇô┬á sculptura stricta si austera in linii,

SOFT ÔÇô linii rotunjite delicate,

PURE ÔÇô rame unice si uimitoare, realizate din materiale naturale: lemn, sticla sau metal.

Arhitectura clasica, traditionala sau moderna ÔÇô TOUCH se adapteaza splendid oricarui echipament sau forma. TOUCH inlocuieste orice intrerupator din spa┼úiul Dvs. de locuit sau de lucru, intr-o maniera simpla si usoara.┬á Cand va hotarati sa schimbati designul interior sau poate doar culoarea peretelui, TOUCH se adapteaza usor prin simpla schimbare a ramei ÔÇô in cateva secunde, fara ustensile.

Mai economic ca niciodata

TOUCH permite economii considerabile, unde pana acum era imposibil.

In trecut totul era simplu ÔÇô becurile cu incandescenta erau ieftine si permiteau varierea intensitatii luminoase cu orice variator. Sursele de iluminat cu LED si cele economice au adus noi provoc─âri din punct de vedere tehnic pentru controlul iluminatului ┼či, ├«n acela┼či timp, au impus costuri ridicate. De multe ori, controlul iluminatului a devenit chiar imposibil.┬á

De acum, cand schimbam becul nu mai este necesar sa schimbam si variatorul. TOUCH, cu  intrerupatorul sau delicat, prelungeste durata de viata a sursei de iluminat si economiseste costul cu becurile. In plus, varierea intensitatii luminoase cu TOUCH reduce in plus consumul de energie pentru becurile cu LED si a celor economice.

TOUCH este o modalitate simpla si eleganta atat pentru buzunarul Dvs. cat si pentru mediul  inconjurator.

Mai sanatos ca niciodata

Daca vrem sa fim activi pe timpul noptii, este sanatos sa reglam intensitatea luminoasa din incaperi. TOUCH permite controlul intensitatii luminoase oriunde, chiar si acolo unde nu era posibil din cauza becurilor cu LED ┼či a celor economice.

Varierea intensitatii luminoase in timpul noptii este sanatoasa. Noaptea, corpul nostru se odihneste si acumuleaza putere pentru o noua zi. A fost demonstrat faptul ca o lumina puternica in timpul noptii determina intarzieri in secretia hormonului melatonina, secretie care are loc sub influenta luminii de dupa apusul soarelui. Melatonina are rol antioxidant si neutralizeaza radicalii liberi cancerigeni din corpul uman, intareste si renoveaza sistemul imunitar. Pe langa aceasta, influenteaza calitatea somnului, reglarea temperaturii corporale, presiunea sanguina ┼či nivelul de zahar din sange.

Vreti sa fiti contactati de catre specialistii Promelek XX? Completati formularul de mai jos: