Cu localizatorul magnetic de la Dematek detectezi obiecte metalice îngropate chiar și la 3 metri

Înainte de a începe orice tip de construcție este necesar să verifici cu atenție terenul pe care urmează să ridici investiția. Astfel te asiguri că nu vei întâmpina ulterior situații neplăcute care vor duce la prelungirea sau chiar sistarea șantierului. Pentru a evita astfel de probleme, Dematek Water Management, companie ce activează de peste 3 ani în sectorul de alimentări cu apă și canalizare, te încurajează să folosești: Localizatorul Magnetic.

Ce este și cum funcționează Localizatorul Magnetic Dematek?

Cu ajutorul acestei soluții extrem de eficiente vei putea detecta obiectele din metale feroase precum: conducte, limitatori și marcatori de proprietate, cabluri sub tensiune, arme, dispozitive sau alte obiecte. Localizatorul este extrem de ușor de folosit, iar setul include o geantă cu mânere de transport și buzunar interior pentru baterii și manual cu instrucțiuni. De asemenea, aparatul se poate opera cu o singură mână, iar comanda se realizează cu ajutorul a 4 butoane după cum urmează:

  1. On/Off: pornire și oprire a dispozitivului
  2. Zero: calibrare automată a dispozitivului la condițiile magnetice ambiante
  3. Gain Up: mărirea sensibilității de localizare a dispozitivului
  4. Gain Down: micșorarea sensibilității de localizare a dispozitivului

Important de menționat este că acest produs deține și Certificat IP68, astfel prezintă impermeabilitate testată la adâncimea de până la 250 ft. (76 m) și o protecție garantată împotriva prafului, murdăriei și a nisipului.

De ce să alegi Localizatorul Magnetic Dematek?

  • Detectează obiectele metale feroase îngropate la adâncimi de până la 3 metri precum: robinet concesie (de la 0,3m până la 0,6m), vană de închidere a apei (de la 1,8m la 3,0m) sau conducte (de la 1,8m pana la 3,0m)
  • Semnalul audio se realizează prin difuzor, pentru ieșire audio clară
  • Este prevăzut cu indicator de baterie descărcată
  • Construcție robustă, potrivită pentru condițiile de teren

Un alt avantaj care confirmă performanța produsului este și faptul că poate fi utilizat pentru căutarea și detectarea subacvatică a: vehiculelor scufundate, bombelor și minelor, epavelor recuperabile sau țevilor și cablurilor.

Localizatorul Magnetic Dematek vine și cu o garanție de 7 ani, dar și cu posibilitatea de a achiziționa opțional o carcasă din aluminiu pentru protejarea produsului de diferite intemperii.