CHEMSTAL – alegerea corecta in materie de intretinere a instalatiilor termice si sanitare

Compania LABOREX a fost infiintata in 1994, cu un capital integral romanesc, experienta in domeniul productiei de substante chimice permitand atat colaborarea cu firme prestigioase din domeniu, cat si dezvoltarea unei game de produse proprii, dedicata diverselor industrii.

Activand de peste 25 de ani in industria chimica, LABOREX a dobandit capacitatea de a produce solutii chimice certificate conform legislatiei locale sau europene. Acestea sunt bazate pe propriile formulari, fiind produse de interes pentru diverse industrii precum: instalatii termice, auto, petrochimica, prelucrarea metalelor, etc

O importanta deosebita a fost acordata intretinerii echipamentelor termice, LABOREX fiind autorizata ISCIR, conform PT-CR4/2009, privind asigurarea regimului chimic al instalatiilor si pentru executarea operatiunilor de conditionare si spalare chimica a cazanelor de apa calda, abur si apa fierbinte, turnurilor de racire si statiilor de osmoza.

Datorita experientei acumulate in domeniul productiei de substante chimice, LABOREX a reusit sa dezvolte gama de produse CHEMSTAL, utilizata pentru intretinerea instalatiilor termice si sanitare.

Antigelurile termotehnice speciale, produsele pentru curatarea si protectia instalatiilor de incalzire si a centralelor termice, solutiile de curatare si igienizare aer conditionat, aditivii si sigilantii profesionali sunt rezultatul obtinut prin imbinarea cunostintelor specialistilor nostri cu informatiile provenite din practica inginerilor de instalatii.

Multe din aceste produse se regasesc si in portofoliul altor marci, fiind fabricate in regim ÔÇťpersonalized labelÔÇŁ.

Viziune:
Sa devenim partenerul favorit pentru orice potential client datorita calitatii de top a produselor noastre imbinate cu servicii superioare bazate pe cunostintele si experienta noastra.

Misiune:
Sa livram plus valoare oricarui client prin cresterea duratei de viata, protejarea si scaderea incidentelor instalatiilor cu ajutorul produselor si serviciilor noastre.

Echipa:
Puterea echipei noastre vine din imbinarea cunostintelor si experientelor generatiei mature cu dinamismul, optimismul si motivatia generatiei tinere.

Mixul de informatii profesionale provenit din activitatea diversificata a specialistilor nostri asigura flexibilitate echipei.

Gama completa de produse CHEMSTAL o gasiti aici: www.chemstal.ro