Schneider Electric anunta noul UPS Easy 3M trifazat, cu module de baterii interne, pentru a asigura continuitatea electroalimentarii intr-un mod cat mai simplu

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si in automatizare, a prezentat prima versiune a Easy UPS 3M 3-phase Uninterruptable Power Supply (UPS) cu module de baterii interne de capacitate mare, de 60 si 80 kVA (400V). Easy UPS 3M UPS este usor de instalat, folosit si intretinut, asigurand continuitatea electroalimentarii pentru intreprinderile mici si mijlocii si potrivindu-se excelent atat in spatiul centrelor de date, cat si in mediile industriale.

Easy UPS 3M cu module de baterii interne este disponibil la nivel global global, in toate regiunile, exceptie facand China, Japonia si India. Easy UPS 3M a fost introdus la inceputul acestui an cu bateriile externe pentru 60-200 kVA. Cu ajutorul modulelor de baterii interne ale Easy UPS 3M, utilizatorii pot acum selecta cu usurinta UPS-ul cu autonomie predefinita pentru sarcini diferite, simplificand procesul de selectie si permitand implementarea rapida a solutiei.

ÔÇ×Gratie design-ului optimizat si caracteristicilor competitive ale produsului, Easy UPS 3M cu module de baterii interne permite Schneider Electric sa raspunda mai bine nevoilor clientilor si cerintelor partenerilor dintr-o gama larga de industrii, potrivindu-se perfect intreprinderilor mici si mijlocii, centrelor de date si instalatiilor de productie,ÔÇŁ declara Christopher Thompson, Vice President, 3-Phase Line of Business, Schneider Electric. ÔÇťEasy UPS 3M acopera o cerinta mai mare a pietei pentru o solutie fiabila si convenabila, oferind o sursa constanta de energie, usurinta in administrare si calitate, reducand totodata costurile totale.ÔÇŁ

Departamentul de Servicii Schneider, cu retele locale puternice de specialisti, include o gama completa de servicii pentru clienti pe durata intregului ciclul de viata Easy UPS 3M. Acestia beneficiaza de serviciul de punere in functiune, pentru a se asigura ca UPS-ul este configurat corect si in siguranta pentru cele mai bune performante, fiabilitate si siguranta in exploatare.

Usor de instalat, utilizat si intretinut, Easy UPS 3M:

ÔÇó Caracterizat printr-un design simplu, cu intrerupator incorporat pentru intrare/iesire/bypass, astfel incat nu mai este necesar un cabinet extern dedicat acestui intrerupator. Este simplu de intretinut si ofera acces frontal si superior pentru servicii de mentenanta si managementul echipamentului.
ÔÇó Are o rezistenta sporita in medii de lucru dure cu placi de circuit imprimate, filtru de praf inlocuibil, temperatura de operare pana la 40┬░ C si protectie puternica la suprasarcina, toate facand din Easy UPS 3M o solutie fiabila pentru a asigura continuitatea activitatii companiei.
ÔÇó Cu un design mai putin complex, asigura investitii reduse de capital CapEx, oferind in acelasi timp o eficienta de pana la 99% in modul ECO cu economie de energie, ceea ce il face ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii.
ÔÇó Managementul UPS-ului si monitorizarea performantelor sau starii echipamentului , sunt asigurate de un centru suport cu servicii 24×7 care utilizeaza un software de management avansat, EcoStruxure IT Expert si EcoStruxure Asset Advisor si un card suplimentar de monitorizare prin retea.
ÔÇó Este certificat Green Premium, oferind o performanta durabila a afacerii prin design.

Pentru a afla mai multe, accesati pagina de prezentare Easy UP3 3 Series.