AQUA – O singură soluţie pentru toate băile!

TEHNOLOGIE PNEUMATICĂ – SISTEM SILENŢIOS

Soluțiile sistemelor încastrate ale seriilor AQUA 5 și AQUA 7 vor ajuta la amenajarea funcțională a fiecărei băi. Proiectate pentru spaţii înguste(11 cm adâncime), acestea vor economisi spațiu valoros, iar datorită sistemului cu acţionare dublă (2/4l, 3/5l sau 3/6l) va ajută la controlul consumului de apă – un beneficiu la îndemană pentru bugetul familiei și pentru mediu.

Rama si picioarele seriei AQUA sunt protejate galvanic cu un strat de zinc. Datorită acestui fapt suprafața tratată este plană eliminând astfel locurile expuse la coroziune. Picioarele sistemelor AQUA din seriile 5 și 7 sunt galvanizate şi au posibilitatea de a se rota 360 °, facilitând montajul în 4 poziţii diferite. Această caracteristică practică permite montajul cadrului în orice condiții.

Ramele sistemelor încastrate sunt echipate cu o frână montată în interiorul profilului ramei ceea ce facilitează setarea înălțimii corespunzătoare chiar și atunci când este asamblat de o singură persoană.

SISTEM ÎNCASTRAT PNEUMATIC AQUA PENTRU ZIDĂRIE USCATĂ

Sistemele încastrate din seria AQUA 9 sunt create special pentru zidaria uscată şi se potrivesc perfect interioarelor mici. Rama plasată în interiorul peretelui va economisi spaţiu, iar în combinaţie cu un vas WC suspendat, face posibilă mărirea optică a oricarui spaţiu de mici dimensiuni.

Sistemul încastrat AQUA 9 cu acţionare pneumatică este compatibil cu butoanele din colecţia ACCENTO, bazată pe două forme clasice: rotund – ACCENTO CIRCLE și pătrat – ACCENTO SQUARE.

92 CM ÎNĂLŢIME – SISTEM ÎNCASTRAT AQUA PENTRU ÎNĂLŢIME REDUSĂ

Înaltimea redusă (92 cm) ale sistemelor încastrate din seria AQUA 4 vă permite instalarea fără probleme chiar și într-o baie cu interioare joase..

Alegerea locului pentru montajul butonului de acţionare nu este o limitare deoarece ramele au fost prevazute cu 2 spaţii de vizitare, ceea ce permite montarea opţională a butonului de acţionare în partea frontală sau deasupra.

FOARTE ÎNGUST – SISTEM DE MONTARE QUICK FIX(RAPID) SAU FIXARE STANDARD

Ramele înguste încastrate (cu lățime 41 cm) AQUA 22 MECH şi AQUA 22 MECH QF cu asamblare ușoară sunt o soluție perfectă pentru fiecare baie, chiar şi cea cu spațiu limitat.

Rezervorul sistemului din seria AQUA 2 are patru puncte de conectare la apă. Posibilitatea conectării rezervorului  la sistemul de alimentare cu apă din partea laterală (partea dreaptă sau stângă), precum și din partea superioară (în două puncte opuse) este funcționalitatea care permite montarea sistemului în spații înguste.

Sistemul AQUA 22 MECH QF a fost echipat cu sistemul de montare reglabil QUICK FIX care permite o instalare convenabilă a ramei: paralel sau în colțul peretelui.

VERSIUNEA BASIC DE BAIE CU SISTEMELE ÎNCASTRATE AQUA

Datorită soluțiilor practice, rama AQUA 02 MECH poate fi instalată rapid și ușor în orice baie. Funcționează excelent într-un spațiu de baie foarte mic (este îngust, are doar 40 cm!). Așezat corespunzător ne va permite să dezvoltăm nișe neobișnuite și să separam diverse zone din baie.

Toate sistemele încastrate din seria AQUA 0 au fost echipate cu un cot de evacuare cu 3 posibilităţi de ajustare în adâncime. Funcția de reglare a cotului de evacuare de 38 mm (la fiecare 19 mm) vă oferă flexibilitate în instalare, indiferent de locația orificiului de scurgere din baie.