A sosit momentul sa inlocuiesti centrala termica? Apeleaza la specialistii Vaillant

Vaillant, lider de piata la nivel global in domeniul tehnologiei instalatiilor de incalzire si ventilatie ofera clientilor sai din intreaga lume sisteme ecologice de incalzire si ventilatie cu un consum redus de energie, bazate in mare parte pe surse de energie regenerabile.

Portofoliul de produse cuprinde sisteme termosolare si fotovoltaice, pompe de caldura, cazane pe peleti, sisteme de ventilatie pentru cladiri cu consum redus de energie, statii de cogenerare a energiei termice si electrice, cazane de incalzire extrem de eficiente pe baza de combustibili fosili si cu controale inteligente. Un portofoliu comprehensiv de servicii completeaza gama de produse.

Din gama larga de produse Vaillant mai jos recomandam ocupanta locului 1 in preferintele clientilor.

Centrala murala cu tehnica condensarii ecoTEC:

ecoTEC pure ofera tot ce ati putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menjera: calitate inalta, tehnologie de ultima generatie si robustete. Alaturi de peste 140 de ani de experienta germana. Totul intr-o singura centrala termica cu tehnica condensarii. Disponibila pentru furnizarea de incalzire si apa calda menajera. La un pret corect. Pur si simplu ce aveati nevoie!

 

Avantajele centralei ecoTEC Pure:

ÔÇó 100% Vaillant, 100% performanta
ÔÇó Tehnologia cu condensare verificata in timp pentru consumuri minime
ÔÇó Economii suplimentare prin intermediul pompei de inalta eficienta
ÔÇó Ideala atat pentru inlocuirea centralelor conventionale, cat si pentru constructii noi