Combina design-ul, functionalitatea si tehnologia folosind ICE TOUCH de la Gewiss!

GEWISS ofera o gama larga de aparataj ultraterminal ce satisface cele mai exigente cerinte din instalatiile electrice rezidentiale, tertiare si comerciale. Oferta de aparataj ultraterminal cuprinde mai multe game: CHORUS – cu o paleta variata de linii, culori, materiale si finisaje; SYSTEM ÔÇô destinata oricarui tip de ambient, compatibila cu dozele din gama 27 COMBI; PLAYBUS – robusta si ideala pentru instalatiile ├«ncastrate; DAHLIA – compusa din functii monobloc destinata dozelor rotunde sau patrate.

Prin intermediul ramelor Ice, luxul se combina cu tehnologia. Realizate din sticla si disponibile in 3 versiuni de culoare (alb, negru si gri titan), ramele Ice satisfac cele mai complexe cerinte in materie de tehnologie si design.

Recomandat de pe Arhispec.ro
Dahlia: Noua gama de aparataj ultraterminal monobloc
Pentru a satisface nevoia de varietate si diferitele grade de complexitate din aplicatiile electrice, gama Ice ofera diferite versiuni: Ice pentru dispozitive modulare traditionale; Ice Touch pentru module cu comanda touch; Ice Touch KNX pentru pulsantiere KNX.

GEWISS este un producator italian de echipamente si materiale electrice, avand un portofoliu de peste 20 000 de produse si o experiente de 45 de ani in sectorul ingineriei electrice. Siguranta, designul si calitatea sunt principalele caracteristici ale produselor GEWISS, oferind solutii integrate pentru proiecte din sectorul rezidential, industrial & tertiar si lumonotehnic.

Solicita mai multe informatii despre acest produs completand formularul de mai jos: