Noutăți de la Geberit în primăvara anului 2022

Mulțumită dezvoltării și optimizării constante a gamelor sale de produse, Geberit lansează numeroase noutăți în primăvara anului 2022. Fie că este vorba de Nemea, noua suprafață de duș, noile clapete de acționare a spălării din gama Geberit Delta sau extinderea colecțiilor complete de ceramică și mobilier iCon și ONE, brandul Geberit folosește pasiunea pentru design și tehnologie pentru a inspira și încâna oamenii din întreaga lume. Prin aplicarea cunoștințelor vaste și cei aproape 150 de ani de experiență, Geberit se asigură că produsele sale nu sunt doar frumoase, dar fac viața cu adevărat mai ușoară și mai confortabilă.

GEBERIT iCon

Deși o colecție completă de ceramică și mobilier deja existentă în portofoliul brandului Geberit, iCon reușeste în 2022 să se reinventeze. Caracterizată printr-un design liniar, cu margini clare și totuși  flexibile, gama extinsă iCon de produse ceramice și mobilier oferă flexibilitate maximă în aspect și iese în evidență prin diversitatea sa impresionantă.

La categoria de ceramică există noutăți notabile. Lavoarele ceramice ale seriei sunt disponibile cu 3 înălțimi ale ramei – clasice cu o înălțime a ramei de 9 cm, cu design LightRim cu o înălțime a ramei de 5,5cm și cu design SlimRim cu o înălțime a ramei de 1,5cm, acestea din urma fiind disponibile doar combinate cu dulap în partea inferioară. Mai apoi, la categoria vaselor WC Rimfree® (fără ramă de spălare), din apirlie 2022 va fi disponibilă varianta de Rimfree® Plus, o opțiune îmbunătățită.

În ceea ce privește mobilierul, iCon impresioneaza nu doar prin modularitate, dar si prin opțiunile multiple de culori. Fie albul clasic, stejarul ușor de asortat sau lava modernă, mobilierul iCon este rezistent la umezeală și deschide posibilități individuale de a crea spațiu și de a păstra tot ce este nevoie la îndemână.

GEBERIT ONE

Prezentă încă din 2020 în România doar cu vas WC si bideu, colecția completă de ceramică și mobilier pentru baie Geberit ONE combină cunoștințele în tehnologia sanitară cu expertiza în design versatil, devenind astfel o soluție integrată pentru întreaga baie. Combinată în mod inteligent într-un singur sistem, Geberit ONE impresionează prin multele sale beneficii, fie ele vizibile sau ascunse. Acest lucru înseamnă mai multă curățenie, mai mult spațiu și mai multă flexibilitate în camera de baie.

Geberit ONE oferă o gamă largă de opțiuni pentru desgnul băii ce impresionează din punct de vedere estetic și funcțional. Lavoare, mobilier și dulapuri cu oglinzi în aspecte diverse sunt coordonate perfect una cu alta și pot fi combinate spre a vă îndeplini cerințele individuale.

Lavoarele Geberit ONE cu scurgere orizontală combină cele mai înalte standarde de design cu funcționalitatea unică. Acestea sunt disponibile cu scurgere orizontală, ce a fost concepută cu o tehnologie inovativă ce crează mai mult spațiu în sertarele de sub lavoar. Mutând această scurgere mai în spate se previn stropirile, astfel că depunerile vor fi mai puține și timpul de curățare al lavoarului mai mic.

Geberit ONE oferă varietate extinsă în ceea ce privește aspectul. Întreaga gamă de mobilier este disponibilă în șase suprafețe vopsite și două suprafețe cu melamină. Blaturi de calitate realizate din material compozit, imitatie de marmură și sticlă sunt de asemenea disponibile. Acest lucru înseamnă că toți clienții pot găsi echipamentul potrivit pentru baia lor în stilul personal.

Toate noutățile Geberit ale anului 2022 pot fi descoperite pe website-ul www.geberit.com începând cu 14 aprilie, unde puteți găsi și lista cu partenerii autorizați.