Statia compacta de automatizare a camerei, Desigo DXR2, sporeste eficienta si confortul

Mit Desigo DXR2 erweitert die Siemens-Division Building Technologies ihr Sortiment f├╝r die Automatisierung von HLK, Beleuchtung und Beschattung in R├Ąumen um eine kompakte L├Âsung. With the Desigo DXR2, Siemens Building Technologies is adding a compact room automation station to its product range for the automation of HVAC, lighting and shading.

  • Automatizare a camerei cu eficienta energetica mare si confort
  • Functionalitate si flexibilitate gratie aplicatiilor demonstrare;
  • Instrument simplu pentru configurare si lansare/pornire eficiente;
  • Comunicare de sistem via BACnet.

Cu Desigo DXR2, Siemens Building Technologies adauga o statie compacta de automatizare a camerei la gama sa de produse dedicate automatizarii HVAC, controlului luminii si jaluzelelor. Statiile de automatizare a incaperii Desigo DXR2 vin cu aplicatii standard, configurabile pentru HVAC si pentru aplicatii electrice si sunt in special usor de comisionat.

Noile statii de automatizare Desigo DXR2 automatizeaza incalzirea in camere, ventilatia si aerul conditionat intr-o maniera eficienta din punct de vedere energetic si fara sa compromita confortul. Pot fi adaugate module aditionale pentru a controla iluminatul si umbrirea.  Comunicatia in sistem se desfasoara prin BACnet; dispozitivele de camp cum ar fi comutatoarele si senzorii sau actuatoarele pentru lumina sunt conectate via KNX bus. Un instrument simplu (ABT Site) ofera configurarea flexibila a aplicatiei, in functie de necesitati. Un DXR2 configurat poate fi multiplicat cu usurinta in multe camere.

Aplicatiile au fost perfectionate pentru eficienta energetica si confort in laboratorul Siemens si se pliaza standardelor de eficienta energetica larg raspindite cum ar fi EN15232 sau eu.bac. Sunt incluse si aplicatiile pentru controlul tavanelor incalzite sau racite, regulatoarelor de volum de aer si ventilatoarelor. O biblioteca cuprinzatoare contine aplicatiile suplimentare demonstrate la indemana. Daca se doreste, utilizatorii pot configura Desigo DXR2 dupa nevoi pentru a-l adapta intr-un mod cat mai flexibil la orice tip de cerinta.

Ca o componenta a gamei Desigo Total Room Automation (TRA), statia de automatizare a camerei Desigo DXR2 sustine/suporta de asemenea caracteristici de eficienta energetica TRA cu ar fi AirOptiControl si RoomOptiControl. AirOptiControl optimizeaza volumul de aer, creand in schimb baza pentru operatiunile de ventilare a aerului si eficientizare energetica. In schimb, RoomOptiControl, detecteaza consumul de energie nenecesar dintr-o incapere si prin afisarea indicatorului Green Leaf pe unitatea de camera, incurajeaza utilizatorii sa economiseasca energie.

Vrei mai multe informatii despre acest produs de la specialistii Siemens Building Technologies?

Te invitam sa completezi formularul de mai jos: