3 proiecte la care poti oferta acum instalatii

O simpla cautare dupa cuvantul cheie „instalatii” in cea mai mare baza de date cu santiere din Romania ne-a generat instant o lista cu peste 6000 de proiecte aflate in diferite stadii de executie. Din acest total, o proportie semnificativa inca mai asteapta oferte pentru instalatii.

Iata 3 proiecte care asteapta acum oferte pentru instalatii:

1. Showroom si birouri P+E si hala de productie bricheti din lemn, jud. Satu Mare

Constructia aceasta prevede doua cladiri. Una va fi cu showroom la parter si spatiu de birouri la etaj, cu o suprafata de 650 mp. Cea de-a doua constructie va fi o hala metalica cu panouri sandwich, destinata productiei, cu o suprafata de 350 mp. Beneficiarul a mentionat ca in cazul in care nu va putea accesa fondurile europene, proiectul va fi realizat cu fonduri proprii.
Se asteapta oferta pentru: antrepriza, caramida, beton, fier, structura metalica, panouri sandwich, instalatii electrice, sanitare, instalatii de incendiu, termoizolatii, instalatii termice, gresie, faianta.

Oferteaza acest proiect!

2. Hala industriala, birouri, depozit platforme si parcaj auto, jud. Cluj

Lucrarile se afla intr-un stadiu avansat, lucrandu-se la montarea profilelor zincate pentru acoperis, structura fiind finalizata de cateva saptamani. Au fost achizitionate si usile de acces auto si pietonal si instalatiile elctrice necesare. Exista de asemenea si un spatiu de birouri cu o suprafata de aproximativ 300 de mp care nu a fost construit pana acum, dar lucrarile la acesta vor demara in functie de proprietarul care o sa cumpere acest spatiu. Peste o luna se poate discuta pentru oferte de pret pentru amenajarea birourilor (instalatii, finisaje, usi acces PVC, tamplarie si geamuri PVC). In momentul de fata nu sunt asteptate oferte de pret pentru materialele necesare halei industriale. Lucrarea este realizata in regie proprie.

Oferteaza acest proiect!

3. Spalatorie auto cu patru boxe si oficiu, jud. Vrancea

S-au obtinut toate avizele dar nu a fost desemnat un antreprenor general pentru executia lucrarii (dar exista discutii). Dansul asteapta o oferta de pret pentru antrepriza generala, pentru structura metalica zincata, pentru pavaj pentru o suprafata de 550 de mp de 8, beton elicopterizat dar si pentru bransamentul electric, apa si canalizare si racordul la gaz. Spalatoria auto va avea o suprafata de aproximativ 178 de mp, pe structura metalica zincata, lucrari de amenajare incinta cu pavaj si racord la utilitati.
s-au obtinut toate avizele dar nu a fost desemnat un antreprenor general pentru executia lucrarii (dar exista discutii). Dansul asteapta o oferta de pret pentru antrepriza generala, pentru structura metalica zincata, pentru pavaj pentru o suprafata de 550 de mp de 8, beton elicopterizat dar si pentru bransamentul electric, apa si canalizare si racordul la gaz. Spalatoria auto va avea o suprafata de aproximativ 178 de mp, pe structura metalica zincata, lucrari de amenajare incinta cu pavaj si racord la utilitati.

Oferteaza acest proiect!