Siemens adaugă liniei Acvatix servomotoare pentru vane cu cursa scurtă

article_1454 Cele mai compacte servomotoare din clasa lor de performanță
· Forță crescută de acţionare și timpi scurți de poziționare
· Compatibile cu toate vanele Acvatix cu cursă scurtă produse în ultimii 40 de ani

Divizia Building Technologies introduce noile servomotoare electrice pentru vanele cu filet cu cursă scurtă, folosite în producerea şi distribuţia de energie termică. Aceste servomotoare foarte compacte oferă o forță de acţionare foarte ridicată și timpi reduşi de poziționare, sunt echipate cu un buton manual de acţionare multifuncțional și un indicator al stării de funcţionare ușor de urmărit. Combinația vană/servomotor cu terminalele sale push-in-cage și spațiile sale generoase de conexiune asigură o instalare ușoară și sigură și permite operarea fără instrumente și mentenanța în sistemele HVAC.

Toate noile servomotoare prezintă un design uniform și urmăresc conceptul dovedit de funcţionare al servomotoarelor cu cursă lungă Acvatix. Ele oferă un sistem de acţionare manuală inovativ și multifuncțional care este ușor de accesat în orice poziție de instalare și permite operatorilor să obțină în doar câteva rotiri o cursă întreagă. Aceasta ușurează mult intervențiile în cazul situațiilor de urgență și procedurilor de service. O protecție de suprasarcină protejează împotriva defecțiunilor care pot interveni la servomotor. Un indicator de poziție de lânga butonul de reglare manuală simplifică observarea de la distanță a gradului de deschidere a vanei. Un LED amplasat pe servomotor indică în mod clar starea de funcționare.

Aceste noi servomotoare cu cursă scurtă din noua generație sunt conforme cu toate reglementările actuale, sunt certificate UL și CE și sunt compatibile cu toate vanele Acvatix cu cursă scurtă produse în ultimii 40 de ani. Aceasta le face potrivite atât pentru instalațiile noi, dar în special pentru modernizarea sistemelor HVAC existente.
Add a Comment