Afaceri in crestere pentru liderul pietei HVAC din Romania

Daikin Romania, subsidiara locala a celui mai important producator de aer conditionat din lume si-a consolidat pozitia de lider al pietei HVAC de la noi din tara, punctand in anul financiar 2017-2018 (incheiat la 31 martie 2018) o cifra de afaceri cu 5% mai mare decat anul precedent. Compania a ajuns la afaceri de  25.5 de milioane de euro, iar acest lucru s-a datorat mentinerii pozitiei de top in segmentul comercial, dar si noilor directii de dezvoltare abordate in segmentul rezidential, dupa cum a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.

Ponderea cea mai mare a vanzarilor companiei ramane in segmentul comercial, rezultatele fiind obtinute in contextul unei cresteri pe piata cladirilor de birouri, a aplicatiilor industriale, in special in zona automotive, si a sectorului de retail de tip family center, in timp ce sectorul spatiilor comerciale de mari dimensiuni a fost anul trecut in scadere. In segmentul rezidential este de remarcat preferinta tot mai evidenta a clientilor finali pentru produsele high-end din gama Bluevolution, care inglobeaza tehnologii de ultima generatie, vanzarile acestei game inregistrand o crestere de 25% anul trecutÔÇŁ, a declarat, conform constructiv.ro,┬á Daniel Vasile, Managing Director Daikin Rom├ónia.

Sursa articol: constructiv.ro

Cate aparate de aer conditionat au fost specificate doar in ultimele 30 de zile la nivel national? Conform acceleratorului de vanzari prospec.ro, in ultimele 3 luni arhitectii au specficat un necesar de 2618 bucati de aparate de aer conditionat. Doresti sa afli proiectele care au nevoie de instalatii? Solicita un demo gratuit!