PURMO: 3 game de radiatoare cu față plană pentru clădiri noi și lucrări de renovare

Transformă-ți radiatorul clasic în PURMO cu față plană!

 

Vrei o casă frumoasă, modernă și confortabilă? Nimic mai simplu! Schimbă radiatorul clasic cu faţa profilată cu unul PURMO cu faţa plană, atrăgător și eficient energetic. Vei beneficia de calitatea tehnicilor inovative PURMO, dar și de rafinamentul radiatoarelor cu fața plană, ce adaugă un plus de eleganță în orice interior.

Radiatoarele PURMO cu față plană reprezintă soluția ideală atât pentru clădirile noi, cât și pentru lucrările de renovare, mai ales dacă acestea nu privesc doar performanța energetică și confortul interior, ci și aspectul estetic, respectiv stilul distins al locuinței.

Placa frontală netedă, permite obținerea unui efect de finisare estetic, fără a se pierde din eficiența energetică. Cu un design simplist, dar elegant, și o gamă largă de culori, cu posibilitate de prindere pe perete sau cu suporți de pardoseală, aceste radiatoare panou se integrează perfect în orice locuință amenajată în stil clasic sau modern.

3 radiatoare panou cu față plană recomandate de specialiștii PURMO:

  • Gama PURMO PLANRadiatoarele din această gamă se remarcă prin panoul frontal absolut neted, care este lipit pe panoul de bază profilat. Sunt prevăzute cu protecții laterale și cu protecție superioară tip grătar. Gama include trei modele: Plan Compact (conectare laterală la dreapta sau la stânga), Plan Ventil Compact (cu ventil termostatic presetat și conectare laterală inferioară) și Plan Ventil Compact M (cu ventil termostatic presetat cu conectare mediană inferioară).
  • Gama PURMO RAMO – Sunt radiatoare care se evidențiază prin panoul frontal neted cu linii orizontale inserate cu eleganță. Radiatoarele din gama Ramo sunt disponibile cu sau fără ventil termostatic presetat, cu conectare laterală sau mediană.
  • Gama PLAN HYGIENE – Aceste radiatoare sunt create special pentru spitale, instituții sanitare și alte spații cu cerințe igienice sporite. Produsele din gama Plan Hygiene sunt construite fără elemente de convecție, fără protecții laterale sau capac superior tip grătar, pentru a minimiza suprafața pe care se poate depune praf, dar asigurând aceeași căldură confortabilă și ușor de controlat. Cu panoul frontal neted, cu sau fără ventil termostatic presetat, aceste radiatoare sunt ușor de curățat și întreținut.

Radiatoarele PURMO cu față plană sunt livrate standard în culoarea ALB 9016, dar sunt disponibile la cerere într-o gamă largă de culori RAL, incluse în paletarul de culori Purmo.

Numărul impresionant de tipuri, dimensiuni și culori, precum și o garanție de 10 ani fac din radiatorul PURMO cu față plană alegerea ideală pentru orice interior.