Zappa Electric – specialistul tau in instalatii pentru spatii industriale si medii cu potential exploziv

Realizarea instalatiilor in spatiile industriale cu potential exploziv necesita personal cu experienta vasta in domeniu, atestat pentru astfel de lucrari. Responsabilitatea este mare, iar siguranta persoanelor care isi desfasoara activitatea in astfel de locatii trebuie sa fie principala prioritate.

Tocmai din acest motiv, alegerea specialistilor pentru astfel de instalatii trebuie tratata cu deosebita consideratie. Cautati pe cineva cu ani de experienta in spate si lucrari de instalatii complexe finalizate cu succes? Avem o recomandare pentru dvs: S.C. ZAPPA ELECTRIC S.R.L are o experienta de 10 ani pe piata locala si zonala a prestarilor de servicii in domeniul instalatiilor electrice.

Solicita o oferta personalizata pentru instalatia de care ai nevoie!

Din categoria generala de lucrari de instalatii electrice, Zappa Electric s-a specializat in proiectarea si executia lucrarilor electrice cu tensiuni pana la 20 kV, a sistemelor de incalziri electrice cu cablu insotitor, atat industriale cat si in mediu potential exploziv, cat si in lucrari electrice de automatizare, avand capacitatea tehnica si atestatele necesare desfasurarii acestor tipuri de lucrari.

Lucrari reprezentative realizate de Zappa Electric:

  • Instalatii electrice, alimentare, masura si semnal la grupurile 2, 10, 13 si Statie de Protectie Catodica la Grupul 2 din localitatea Cetate de Balt – instalatii in spatii industriale cu pericol de atmosfere explozive
  • Instalatii electrice lacompresoare de camp Sausa, Zau, Valeni (proiectare si executie)
  • Spor de putere la S.C. Unicom Wood Factory S.R.L. – instalatii electrice cu tensiunea nominala 20 kV (proiectare si executie)
  • Executie instalatii electrice la statii uscare gaze naturale Lunca, Ernei, Vaidei, Fantanele, Taga, Bazna Medias, Nocrich, Marpod, Noul Sasesc, Todiresti, Cuci, Cristur, Bratei, Bazna NV
  • Iluminat stradal Cartierul Tineretului si Cartierul Sperantei (Sancraiu de Mures) (proiectare si executie)