Roth: Placa cu nuturi – flexibilitate si simplitate de asamblare

Sistemul de Incalzire si Racire Radianta –  Roth Placa cu Nuturi  – este caracterizat de un grad ridicat de flexibilitate si de simplitatea asamblarii. Iesite din relieful placii si cu o forma perfecta, nuturile fac ca tevile Roth DUOPEX S5® si X-PERT S5®, disponibile cu diametre de 14 pana la 17 mm, sa se pozeze  perfect intre acestea. Tevile pot fi asezate ortogonal sau, cu ajutorul unei folii suplimentare, pe diagonala.

Placa cu nuturi poate fi taiata in functie de locul amplasarii si nevoile utilizatorului. Astfel cu ajutorul benzilor de fixare bucatile ramase in urma taierii unei placi cu nuturi pot fi refolosite in continuare in cadrul sistemului, risipa fiind astfel evitata. Sistemul de Incalzire si Racire radianta – Roth Placa cu Nuturi – este potrivit in cadrul aplicatiilor rezidentiale, birouri dar si cladiri comerciale.

Roth ofera o Placa cu Nuturi ce are o capacitate portanta ridicata si cu o inaltime de instalare redusa pentru aplicatii in cladiri ce prezinta un grad de solicitare ridicat.

Geometria speciala a nutului si dispunerea acestora pe suprafata placii,  ofera baza perfecta pentru pozarea  tevilor Roth, chiar si la temperaturi scazute. Instalarea tevilor Roth pe placa cu nuturi este una foarte simpla, fara a fi nevoie de unelte suplimentare. Prin simpla apasare a tevii cu piciorul aceasta se va bloca sigur intre nuturile de pe placa.

Constructia din doua straturi de polistiren fac posibila pasirea pe placa in timpul instalarii fara ca aceasta sa se deterioreze.

Zona usii dintre doua camere poate fi conectata in mod simplu cu ajutorul Nuturilor de Aliniere Roth impreuna cu folia de fixare .

In cazul renovarilor cladirilor rezidentiale fiecare milimetru conteaza motiv pentru care inaltimea redusa a Sistemului de Placi cu Nuturi Roth il face sa fie alegerea ideala.

Un sistem bine gandit pana la ultimul detaliu deoarece tevile Roth pot fi pozitionate pe diagonala, astfel nici cele mai neobisnuite configuratii ale pardoselii nu sunt o problema pentru Sistemul Roth Placa cu Nuturi

Folia Roth cu Nuturi 14-16 mm- inovatoare si de inalta calitate


Folia Roth cu Nuturi 14-16 mm este adecvata amplasarii unde izolatia este deja existenta, spre exemplu in cazul proiectelor de renovare unde inaltimea de instalare disponibila este una redusa. Aceasta este conceputa pentru a satisface cerintele unui mediu cu un grad de solicitare ridicat , de până la 75 kN/m2, ca de exemplu, in aplicatiile industriale.

Pe scurt

 • Potrivit pentru toate tevile Roth cu un diametru de 14 mm pana la 17 mm;
 • Disponibil in doua grade de calitate: EPS DES 30-2 (1450 x 950 x 50 mm) and EPS DEO 10 (1450 x 950 x 30 mm);
 • Placa de suport si folie de acoperire confectionate din polistiren, clasa materialelor de constructie B2;
 • Grila de pozare de 50 mm: toate distantele si formele de instalare fiind posibile in grila de 50 mm;
 • Suprafata efectiva de instalare/panou: 1,26 m2
 • Asamblate intr-o singura unitate, franco fabrica;
 • Margine cu suprapunere pe doua parti, astfel incat placile pot fi interconectate;
 • Izolare fonica la impact imbunatatita;
 • Partea inferioara de 4mm si geometria nuturilor asigura instalarea usoara si sigura a tevilor;
 • Spuma din interiorul fiecarui nut creaza o suprafata stabila pe care se poate pasii;
 • Metoda de fixare pe diagonala asigura o instalare mai usoara a tevilor Roth;

Elementele constructive:

Garantie :  Sistemele de incalzire / racire radiante sunt garantate pentru o perioada de 10 ani.

Roth  detine o asigurare  de raspundere pana in limita a 5.000.000 EUR pentru orice vatamare corporala  sau daune materiale pentru fiecare eveniment asigurat , datorat unor vicii de fabricatie.