LAPP România: Te conectăm la puterea H05 RN-F și H07 RN-F!

Despre cablurile de forță și comandă  H07 RN F și H05 RN F am putea spune că sunt cele mai versatile cabluri cu care se poate lucra, fie că vorbim despre aplicații flexibile din mediul casnic sau cel industrial, trifazat.

Cablurile cu izolații din cauciuc au o arie mai largă de utilizare, pornind de la sculele electrice, electrocasnice și ajungând până la aplicații industriale obișnuite.

Gama H05 RN-F se adresează cconsumatorilor de mică putere. Pot fi regăsite în majoritatea electrocasnicelor cu care sunt dotate bucătăriile moderne sau la sculele electrice, în special din categoria hobby. Clasa 5 de flexibilitate permite utilizarea zilnică, fără periclitarea proprietăţilor electrice ale cablurilor, iar nivelul tensiunii nominale de 300/500 V este potrivit alimentării monofazate.

Gama H07 RN-F este destinată utilizării în aplicaţii industriale având în vedere nivelul superior de tensiune de 450/750 V, potrivit alimentărilor trifazate. Sistemul de izolaţii realizat din amestecuri de cauciucuri de tip EI4 pe conductori şi EM2 pe mantaua exterioară încadrează această familie de cabluri în categoria celor destinate eforturilor mecanice medii. În acelaşi timp, rezistenţa la ulei şi la apă fac din acest cablu un candidat pentru aplicaţii diverse în domeniul industrial.

Deşi sunt cabluri armonizate, nu toţi producătorii reuşesc aceeaşi calitate finală pentru tipul acesta de produse. Chiar dacă fişele tehnice prezintă date tehnice identice, lucrabilitatea cablurilor diferă de la producător la producător. De aceea, procesele de dezizolare pot cauza probleme mari la anumite produse care poartă aceeaşi denumire. Dacă izolaţia de conductor este aderentă pe liţe sau dacă liţele nu mai au culoarea arămie, caracteristică a cuprului curat, şi, se observă tente de culoare neagră sau verde, toate acestea reflectă o calitate scăzută şi pot fi generatoare de incidente tehnice.

LAPP, datorită standardelor foarte înalte de calitate şi a controlului interfazic permanent, reuşeşte să ofere aceste cabluri la cea mai înaltă calitate din piaţă.

Pentru cei care au nevoie de performanţe, LAPP oferă o variantă îmbunătăţită pentru familia H07 RN-F, cu izolaţii fără halogeni, cu rezistenţă sporită la apă sau substanţe chimice şi cu o gamă de temperatură mult mai largă, de la – 40 la +90 grade Celsius.

De asemenea, știm cât de important este să finalizezi un proiect la timp, astfel încât ne-am impus să vă oferim produsele într-un termen scurt de livrare.

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru a vă oferi cele mai bune soluții tehnice astfel încât proiectul vostru să fie întotdeauna pregătit să facă față evoluțiilor tehnologice. Vă stăm la dispoziție pe www.lapp.ro, prin email la sales@lappkabel.ro, sau la numărul de telefon (021) 310 09 61