Vasul wc suspendat – noua tendinta in camera de baie moderna

Vasul WC este un element al ceramicii sanitare care nu se schimbă foarte des. Odată cumpărat, rămâne în camera de baie pentru mai mulți ani. De aceea, pentru a fi comod și funcțional, precum și pentru a se integra cu interiorul, alegerea acestuia trebuie bine gândită. Ce trebuie să se considere când alegeți vasul WC adecvat?

Vasul wc suspendat este o propunere pentru interioarele contemporane în stil minimalist. Totuși, datorită formei rafinate, vasul suspendat poate fi utilizat și în cadrul camerelor de baie tradiționale, unde va permite economisirea spațiului. Deoarece rezervorul și instalația de comandă sunt ascunse în perete, estetica încăperii este mult mai interesantă. Vasul suspendat este montat pe o rama speciala, care permite ascunderea instalației, asigurând totodată o rezistență adecvată, construcția executată adecvat poate susține o greutate de până la 400 kg. Singurul element vizibil este butonul de apasare a apei – un plus pentru funcționalitatea și estetica camerei de baie.

Vasul WC suspendat este considerat o soluție foarte practică, deoarece permite accesul la toată zona pardoselii, facilitând curățarea.

Funcționalitatea vasului wc este o soluție inovatoare, la fel ca sistemul de economisire a apei, care este un standard în majoritatea modelelor. De ce trebuie să i se acorde atenție? Rezervoarele obișnuite au o capacitate de 6 litri, ceea ce crește consumul de apă.

Toaletele cu sisteme de evacuare treptată a apei (3/6, 3/5, 2/4 l) permit limitarea utilizării acesteia. Mecanismul a fost prevăzut cu un buton de acționare dublu – acesta se compune din două clape de comandă. Este o soluție foarte economică și ecologică, care datorită consumului redus de apă permite micșorarea costurilor de întreținere.

Sistemele incastrate Aqua in set cu diverse vase wc suspendate sunt diponibile in functie de nevoile fiecaruia ca spatiu, inaltime, functionalitatea ramie dar si ca design al vasului de wc suspendat, cu fixare ascunsa sau clasica.

Dupa ce vasul WC a fost ales adecvat din punct de vedere tehnic, vă puteți gândi la funcționalitatea și estetica acestuia.

Funcționalitatea depinde în mare parte de forma interioară a acestuia. Vasele WC cu tehnologia CleanOn nu sunt prevăzute cu o ramă interioară. Apa curăță foarte bine întreaga suprafață a vasului, așadar aceasta este întotdeauna curată. Lipsa locurilor greu accesibile înseamnă și mai puține bacterii și mai putini microbi.