Aparatele care asigura in mod silentios o climatizare perfecta, indiferent de anotimp

O mai buna calitate a aerului inseamna si imbunatatirea calitatii vietii, iar un spatiu de locuit in care este asigurata in mod silentios o climatizare perfecta indiferent de anotimp este exact ceea ce propune Mitsubishi Electric Living Environmental Systems.

Pentru atingerea acestui obiectiv, Mitsubishi Electric dezvolta in mod constant solutii tehnologice ecologice durabile, orientate catre viitor. De o calitate certificata, rezultatul a 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie, aparatele de climatizare Mitsubishi Electric imbina avantajele tehnologiilor de ultima ora cu un aspect elegant, sofisticat si modern. Eficienta energetica ridicata, silentiozitatea si performantele inalte reprezinta punctele de forta ale fiecarui sistem, conceput pentru a asigura spatii de locuit si de lucru perfect climatizate, cu un microclimat ideal, care aduce efecte pozitive asupra sanatatii fizice si mentale, indiferent de anotimp.

Gamele de aparate de climatizare Mitsubishi Electric:

1. Seria MSZ-L
Cu un aspect deosebit si o tehnologie de ultima ora, silentioase si eficiente din punct de vedere energetic, aparatele din seria MSZ-L reprezinta solutia perfecta pentru obtinerea unui conformt maxim si a unui spatiu elegant, sofisticat si modern.

2. Seria MSZ-E

Concepute pentru a asigura o buna performanta la un nivel scazut de zgomot si la un consum mic de energie electrica, aparatele de climatizare Kirigamine ZEN din seria MSZ-E se integreaza perfect in cel mai modern interior.


De ce sa alegi Mitsubishi Electric?

Mitsubishi Electric este lider mondial in tehnologia de racire si incalzire pentru instalatiile rezidentiale si comerciale, oferind:
1. Cea mai recenta si eficienta tehnologie, inclusiv cel mai avansat sistem inverter din lume.
2. O retea de distributie la nivel national, cele mai bune solutii de climatizare pentru spatiul dvs., transport, instalare si service calificat pentru toate aparatele de climatizare in toata tara.
3. Cea mai buna garantie in domeniu: 3 ani de garantie de la punerea in functiune pentru aparatele instalate de catre o firma agreata din zona dumneavoastra.

De unde puteti achizitiona aparatele de climatizare Mitsubishi Electric?

Echipamentele de climatizare Mitsubishi Electric pot fi achizitionate in Romania prin Dipet, companie care activeaza cu succes de peste 20 de ani pe piata sistemelor de climatizare si ventilatie.

Pentru mai multe informatii si caracteristici tehnice despre cele 2 game de aparate de climatizare accesati site-ul dipet.ro sau solicitati o oferta de pret completand formularul de mai jos: