TOP 3 motive pentru care recomandam statiile de epurare ECO TANK

e2ECO TANK Brasov activeaza in productia, comercializarea si dezvoltarea statiilor de epurare a apelor menajere uzate provenite de la locuinte sau grupuri de locuinte, zone rezidentiale sau de agrement, birouri, moteluri, hoteluri, pensiuni, campinguri, puncte de lucru, hale industriale, fabrici, spatii comerciale situate in zone fara canalizare. Spre deosebire de alte societati care pe langa alte activitati, produc sau distribuie si astfel de dispozitive, compania este specializata doar in domeniul epurarii apelor uzate menajere si industriale, statiile ECO TANK fiind in topul celor mai bine vandute statii de epurare romanesti.

Statiile, asa cum sunt concepute elimina deversarea de substante periculoase pentru fauna si flora acvatica, dar si pentru mediu in general, prin eliminarea produsilor nedoriti din metabolismul bacterian, produsi care pot fi toxici si care duc la colorarea apei.

e1

Iata care sunt cele top 3 motive pentru care recomandam statiile de epurare ECO TANK: 

1. Spre deosebire de alte statii de epurare simple, sau semiautomate, statiiile ECO TANK sunt complet automatizate, intreg procesul de epuare desfasurandu-se fara a mai fi nevoie de o supravegere prealabila sau de o interventie a dumneavoastra.

2. Echipamentele de aerare constau in suflante produse in Japonia cu o foarte mare anduranta in exploatare, avand un consum foarte redus de energie. Mai mult, statiile sunt de tip monobloc, fabricate din poliester armat cu fibra de sticla, acest material fiind foarte rezistent la umiditate, solicitari mecanice si mediu de reactie acid.

3. Sistemul de introducere al aerului se asigura prin discuri de dispersie produse in Canada, care asigura o aerare corespunzatoare a apelor pentru un consum optim energetic, apa fiind epurata in totala conforminate cu normele europene.

e3

Vrei sa aflii mai multe detalii despre statiile de epurare ECO TANK sau sa ai parte de consultanta din partea specialistiilor? Te invitam sa completezi formularul de mai jos: