Ventiloconvectoare Purmo Vido S2 pentru proiecte rezidențiale și comerciale

Fie că demarați un proiect nou rezidențial sau unul cu scop comercial, de tip hotel sau clădire de birouri, astăzi, eficiența și sustenabilitatea reprezintă cheia unei lucrări de succes. Ceea ce presupune și o soluție de încălzire care reduce dependența de surse finite de energie, contribuie la reducerea emisiilor de carbon și funcționează la temperaturi mai scăzute pentru a îmbunătăți eficiența sistemului.

Ventiloconvectoarele se potrivesc perfect acestor cerințe, întrucât asigură randamente ridicate în sistemele de încălzire de joasă temperatură, au timpi de încălzire de neegalat și pot fi instalate cu ușurință în orice interior. În plus, ventiloconvectoarele sunt compatibile și cu sisteme tradiționale de încălzire. Și pentru că au dublă funcție – încălzire și răcire – reprezintă soluția ideală pentru un climat interior confortabil tot timpul anului.   

Încălzire și răcire cu un singur emițător

În ultimii ani, zilele de vară au devenit tot mai fierbinți, iar sezonul cald pare că se prelungește de la an la an, pe măsură ce schimbările climatice se instalează. Astfel că tot mai mulți oameni caută o soluție eficientă pentru a-și răcori casa. Fără a instala unități separate de aer condiționat, ventiloconvectorul Vido S2 poate fi folosit atât pentru încălzire, cât și pentru răcire în combinație cu cu o pompă de căldură reversibilă sau o sursă de răcire separată. În plus, cea mai recentă tehnologie cu modulație a ventilatoarelor garantează cel mai scăzut nivel de zgomot imaginabil, astfel încât, indiferent dacă Vido S2 funcționează pentru încălzire sau răcire, este mereu la fel de silențios.

Sistem inteligent de control

Proiectat pentru a se potrivi oricărei instalații, Vido S2 permite un grad ridicat de flexibilitate a designului interior. În plus, ventiloconvectorul are un sistem inteligent de control care poate fi gestionat prin intermediul unui panou de control integrat, precum și al unui controler de la distanță care poate regla până la 30 de unități diferite. O altă variantă de reglare este reprezentată de controlul printr-un sistem extern de management al clădirii. În acest fel, sistemul de încălzire și răcire este gestionat central împreună cu alte sisteme din clădire și toate pot funcționa împreună fără probleme. Unitatea inteligentă Vido S2 este susținută de diverse instrumente inteligente care ajută utilizatorii să obțină cea mai bună valoare pentru investiția lor.

Flexibil, elegant și discret

Fiecare proiect are propriile caracteristici și cerințe în ceea ce privește designul interior, de aceea este important ca soluția de încălzire aleasă să se integreze perfect în stilul de amenajare interioară, fiind totodată avantajoasă din perspectiva eficienței energetice. Un ventiloconvector compact, precum Vido S2, oferă multe opțiuni de instalare. Puteți opta, de exemplu, pentru instalarea pe perete sau încastrat în perete, dar și pentru integrarea sa „pe” și chiar „în” tavan pentru un rezultat modern și elegant. Perfect pentru locuințe moderne, camere elegante de hotel, săli de clasă sau clădiri de birouri de ultimă generație.

Partener perfect

Pentru a maximiza eficiența unei pompe de căldură, aceasta ar trebui să fie asociată cu un emițător de căldură de joasă temperatură. În clădirile noi de astăzi, pompele de căldură sunt utilizate în principal împreună cu sisteme de încălzire în pardoseală. În timp ce încălzirea în pardoseală este excelentă pentru menținerea unei temperaturi constante, uneori este necesar un aport imediat de căldură. Spre exemplu, dimineața, câteva grade în plus pot face diferența în interiorul unei camere de baie. La fel, în dormitoarele care sunt folosite și ca spațiu de studiu. Sau camerele de hotel și sălile de clase care trebuie încălzite doar când sunt ocupate. În astfel de cazuri, un emițător de căldură cu un timp redus de răspuns la necesitățile de căldură, cum este ventiloconvectorul Vido S2, este partenerul perfect pentru confort optim. Masa sa termică scăzută asigură timpi de încălzire impresionanți și o funcționare eficientă fără a compromite randamentul termic.